Çözüldü✓ İşlemci Kutulumu Alınır Kutusuzmu

Reaksiyon skoru
44
İşlemci almak istiyorum ama kutulu halleri çok pahalı kutusu yazıyor ama bir dejavantaji olurmu yada neden kutusuz 2. El mi satmaya calisiyorlar neden kutusuz daha ucuz ve neden kutusuz satım var

İşlemci almak istiyorum ama kutulu halleri çok pahalı kutusu yazıyor ama bir dejavantaji olurmu yada neden kutusuz 2. El mi satmaya calisiyorlar neden kutusuz daha ucuz ve neden kutusuz satım var
2.El değil tray olarak geçer. Alınır ama ekstra soğutucuda almanız gerekli.

kutulu asla almadım kutusuz al mis gibi sarıyolar zaten güvenebilirsin

Hocam kutulu fiyata iki tane kutusuz alınıyor .d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sıvı sogutucu alacam ama kutuluda ne farkı var
kutu farkı var stok fan var bide bu kadar . zaten kimse stok fan kullaanmıyo

Kutusunu saklayıp dursun elimde hatıra niyetine diye tutmayacaksan gereksiz cebine masraf. Distirbütörden yada güvenilir bi mağazadan al sıkıntı çıkmaz.

tabii ki öyle bişey isterim ama arada iki kat var bı zahmet hatıra olmasın hocam .d güvenilirdir kutusuz alırım kargolamasi iyi olurmu
Olur ben 9800x3d tray aldım kat kat patpata sarıp göndermişlerdi. Bazıları yüzük kutusu gibi bir kutuda geliyor. Benimki plastikte geldi. Şu plastikten:

1779812151385.webp

Bazende şöyle gelebiliyor
1779812200541.webp

Geri