Hocam anladım bi tierlist vardı PSU lar için o tierlist de yeri neresi acaba psu nunYüksek Watt Almanın Hiç Bir Zararı Yok Hocam İleriye Yatırım Amaçlı Bile Alınır .
Kaçırma Derim Kalitesi Fiyatı Performansı Güzel Bir Ürün .
Hocam anladım bi tierlist vardı PSU lar için o tierlist de yeri neresi acaba psu nunYüksek Watt Almanın Hiç Bir Zararı Yok Hocam İleriye Yatırım Amaçlı Bile Alınır .
Kaçırma Derim Kalitesi Fiyatı Performansı Güzel Bir Ürün .
Yanlış Hatırlamıyorsam A Seviyesinde Bu Psu .Hocam anladım bi tierlist vardı PSU lar için o tierlist de yeri neresi acaba psu nun
Lian-Li Daha Serin Çalışıyor Diye Biliyorum .Fiyat göz önünde bulundurmazsak. Nzxt c1200 gold ile kıyaslansa hangisi daha kaliteli?
1. Asus thor 2. Rog strix 3. Enermax df 2 plat 4. Bu olabilirFiyat göz önünde bulundurmazsak. Nzxt c1200 gold ile kıyaslansa hangisi daha kaliteli?
Sistemi Daha Güvenilir Bir PSU'ya Teslim Etme Zamanı Gelmiş DeseneSistem dolu dolu ve 7800x3D ve 9070xt ki nitro geçmeye değer mi msı.mag a750gl'den
Eğer sorun yoksa devam et hocam 5090 değil gerek yok masrafa.Sistem dolu dolu ve 7800x3D ve 9070xt ki nitro geçmeye değer mi msı.mag a750gl'den
Hmm sistem uctada kalıyo gibi ama bilemedimEğer sorun yoksa devam et hocam 5090 değil gerek yok masrafa.
Şuan için gerek yok, ileride, 6000 serisine falan geçmek gibi bir düşünceniz yoksa eğer.Sistem dolu dolu ve 7800x3D ve 9070xt ki nitro geçmeye değer mi msı.mag a750gl'den
Yok öyle bi düşüncemde iptal mi edeyim?Şuan için gerek yok, ileride, 6000 serisine falan geçmek gibi bir düşünceniz yoksa eğer.
İlerde Ne Olacağı Belirsizliği Varken Bu Fiyata Kaçırmasın Bence .Şuan için gerek yok, ileride, 6000 serisine falan geçmek gibi bir düşünceniz yoksa eğer.
Bütçe varsa sistemin ileriye dönük olması açısından almanız tabii ki mantıklı olabilir, ama şuan o sisteme elinizdeki model yeterli gelecektir, tabi ülke şartlarında dediğim gibi bir güncelleme olayında elinizdeki güç kaynağı yetersiz gelebilir, o zamanlarda da güç kaynağı fiyatları ne durumda olur bilemeyiz, mecbur dolar kuru çok absürt seviyeleri görebiliyor ülkemizde.Yok öyle bi düşüncemde iptal mi edeyim?
Bende Bunu Bahsediyorum Hocam , Fırsatlar Ülkesindeyiz Ne Alırsan KarBütçe varsa sistemin ileriye dönük olması açısından almanız tabii ki mantıklı olabilir, ama şuan o sisteme elinizdeki model yeterli gelecektir, tabi ülke şartlarında dediğim gibi bir güncelleme olayında elinizdeki güç kaynağı yetersiz gelebilir, o zamanlarda da güç kaynağı fiyatları ne durumda olur bilemeyiz, mecbur dolar kuru çok absürt seviyeleri görebiliyor ülkemizde.