3000 Bin TL Ye RX 7600 Var Alayimmi Guveneyimmi Sizce

o fiyata mining çıkması bile mümkün değil dolandırılma ihtimalin çok yüksek hiç bulaşma

olta gibi gibi duruyor kardeşim o fiyata alırsan adama da haksızlık xd iki ucu b... deynek anlayacağın gerek yok riske

kankam test videosunu falan atti da bilmiyorum toz bile yok üstünde sicaklik ve fps degerleri de normal
adamda kart vardır videoyu çeker atar nolacak ama sen parayı atınca engeller geçer benden söylemesi

yok duz video atti goruntulu arayıp bakayimmi😃
Dostum tokatçı çok. En son forumda biri iyi tokatlandı. Hadi diyelim almaya karar versin. Nasıl alıcan? İbana atarsan o iş yaş. Get vb olabilir onda da sahte site yapıyorlar bilgin olsun. Dikkatli olmakta fayda var.

İlanı gördüm. İşkillendiren şey 2. El 8-9 dan başlayan ürünü 3 e vermesi :). 5 e de koysa zaten aynı gün satar. Elden almadıkça asla para atmayın.

İnsanlar amaç kaçar başkası alır diye para gönderiyor sonra dolandırılıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kankam ben genelde kargoya verilince parayi atiyorum adamda onu kabul etti valla bilmiyorum
Kardeşim gelmeyin oyuna. Ankara da tandık varsa gidip elden alsın. Kargoda salatalık gelir sonra.

Dostum tokatçı çok. En son forumda biri iyi tokatlandı. Hadi diyelim almaya karar versin. Nasıl alıcan? İbana atarsan o iş yaş. Get vb olabilir onda da sahte site yapıyorlar bilgin olsun. Dikkatli olmakta fayda var.

İlanı gördüm. İşkillendiren şey 2. El 8-9 dan başlayan ürünü 3 e vermesi :). 5 e de koysa zaten aynı gün satar. Elden almadıkça asla para atmayın.

İnsanlar amaç kaçar başkası alır diye para gönderiyor sonra dolandırılıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim gelmeyin oyuna. Ankara da tandık varsa gidip elden alsın. Kargoda salatalık gelir sonra.
tamamdir sagolasin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri