🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

Ben PDF olarak yükledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam başvurdunuz mu?

Hocam ne oldu başvurunuz onaylandı mı mail geldi mi
hocam herşeyi yazıp yüklüyom gönder diyorum saatlerce dönüyor yuvarlak defalarca denedim göndermiyor. Neyi yanlış yapıyorum

hocam herşeyi yazıp yüklüyom gönder diyorum saatlerce dönüyor yuvarlak defalarca denedim göndermiyor. Neyi yanlış yapıyorum
Valla hocam sistem sorunlu galiba ben başvurdum ilk iki gün ürün ve incelene durumu gözüküyordu şimdi ise ne ürün ne durumu gözüküyor fakat başarılı bir şekilde diyip hala işlem numaramı gösteriyor bana anlamadım ben mail atıyorum dönende yok

Valla hocam sistem sorunlu galiba ben başvurdum ilk iki gün ürün ve incelene durumu gözüküyordu şimdi ise ne ürün ne durumu gözüküyor fakat başarılı bir şekilde diyip hala işlem numaramı gösteriyor bana anlamadım ben mail atıyorum dönende yok
koskoca asus bi internet sitesi yapamamış şaşırdım acıkcası

koskoca asus bi internet sitesi yapamamış şaşırdım acıkcası
Hocam böyle firmaya sokayım ya :D Önceki başvurum büyük ihtimalel sistemsel sorun yüzünden bug'a girdin ve ürünlerimde bir şey gözükmüyordu şimdi tekrar başvurayım dedim bu seferde komple başvurum geçersiz sayıldı :D Şaka gibi birde maillere geri dönüş de yapmıyorlar.

Böyle olacağını bilseydim direkt delta 2 alırdım.

Hocam böyle firmaya sokayım ya :D Önceki başvurum büyük ihtimalel sistemsel sorun yüzünden bug'a girdin ve ürünlerimde bir şey gözükmüyordu şimdi tekrar başvurayım dedim bu seferde komple başvurum geçersiz sayıldı :D Şaka gibi birde maillere geri dönüş de yapmıyorlar.

Böyle olacağını bilseydim direkt delta 2 alırdım.
yahu bende bi anaakart aldım başvuramıyorum bile yuvarlak dönüyorda dönüyor. Koskoca asus işe bak

Asus'un dediği satıcıları Hepsiburada gibi farklı bir platform üzerinden alsak kampanyaya dahil olabiliyor muyuz?

Var mı referans kodu olan?

Asus'un dediği satıcıları Hepsiburada gibi farklı bir platform üzerinden alsak kampanyaya dahil olabiliyor muyuz?
ben sormuştum incehesap ve eternal biz faturayı kendi adımıza kesiyoruz demişti o yüzden sorun olmaz ordan alırsan sen nolur nolmaz satıcıya sor almadan önce faturayı kime göre kesiyorsunuz diye

yüzlerce kişi satın aldı bir kişi de yok ki referans paylaşan çok garipsedim şu an :unsure:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,262
Üyeler
196,922
Son üye
the_mind.gg
Geri