Yardım Gemicilikle İlgili Oyun Önerisi?

PoopKiller

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
sea of thief hem yunan dolu hemde çok kasıyor, ona benzer oyun önerirseniz sevinirim 😃

Valla hikayeli istiyorsanız assasin's creed black flag'in gemi mekanikleri, ortamı, savaşları muazzamdır.

Valla hikayeli istiyorsanız assasin's creed black flag'in gemi mekanikleri, ortamı, savaşları muazzamdır.
pc açmaz gibi gözüküyor ve biraz daha modern olsa sevinirim. Buda füzele benziyor

dredge önerebilirim indie oyun ama sea of thieves tarzı falan değil. hikayeli sakin bi oyun. gemi sizsiniz balık falan tutuyomuz geliştirme falan yapıp hikayedeki görevleri yapıyosunuz

SOT çalışmıyorsa açıkçası yakın tarzdaki oyunları sisteminin kaldıracağını sanmıyorum. Sid Meiers keyif alabilirsin görselliğine takılma. Diğer oyun Warband motoruyla yapılıyor, gemi tarafında çok da bir mekanik sunduğunu sanmıyorum.

SOT çalışmıyorsa açıkçası yakın tarzdaki oyunları sisteminin kaldıracağını sanmıyorum. Sid Meiers keyif alabilirsin görselliğine takılma. Diğer oyun Warband motoruyla yapılıyor, gemi tarafında çok da bir mekanik sunduğunu sanmıyorum.
bunlar kötü yaw ): Mount and blade warband güzelde sadece warbandı seviyom

Geri