KorsanLordu27
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
sipariş geçtim umarım üzmez.
Ikisinide kullanmadım, kağıt üzerinde fun 60 pro nun yazılımı ve switchi daha iyidir, bu klavyenin kasa, tasarım, keycapsleri daha iyidirBu mu daha iyidir sizce yoksa akko monsgeek fun60 pro mu?
İyi günler. Bu siteden ben de sipariş oluşturdum. Ama ne sms ile ne de mail ile bilgilendirme gelmedi. Acaba size geldi mi herhangi bir sms veya mesaj. Siteye girdiğimde de herhangi bir sipariş görünmüyor.sipariş geçtim umarım üzmez.
bendede aynı bayramdan sonra dönerler herhaldeİyi günler. Bu siteden ben de sipariş oluşturdum. Ama ne sms ile ne de mail ile bilgilendirme gelmedi. Acaba size geldi mi herhangi bir sms veya mesaj. Siteye girdiğimde de herhangi bir sipariş görünmüyor.
Teşekkür ederim bilgilendirme için çok sağol.bendede aynı bayramdan sonra dönerler herhalde
Profile girdiğinizde siparişlerim kısmında gözükmüyor mu? Bende gözüküyor.İyi günler. Bu siteden ben de sipariş oluşturdum. Ama ne sms ile ne de mail ile bilgilendirme gelmedi. Acaba size geldi mi herhangi bir sms veya mesaj. Siteye girdiğimde de herhangi bir sipariş görünmüyor.
bende 5k görünüyor indirim bitmişmi75 ve manyetik arayanlar için ucuz bir seçenek. satış kısmı iyi olsa da satış sonrası problem yaşarsanız connectgame uğraştırıyor ve genellikle çözülmüyor problem çıkarsa çöpe atarım düşüncesiyle satın alın.
![]()
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
Evetbende 5k görünüyor indirim bitmişmi