Thh Lehime Karar Verdi

sen naptın sonra o teklif edilince

Baya uzun süreç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hamdi beyin teklifi daha cazip 🤣
Bi şekil gereken alınıyor :D

ğı bir model olamaz gerekirse üst model vermeleri gerek.İşleme almazlar ise icraya vermeniz gerekiyor

Baya uzun süreç

Bi şekil gereken alınıyor :D
ulaştım kara itiraz etmek için 2 haftaları var dedi stok yok büyük ihtimal para iadesi önerirler dedi onaylamıyorum dedim muadil kartın fiyat farkını benmi ödicem dedim onu firma tamamınıda ödeyebilir indirim yapıp teklif sunadabilir dedi hiçbirşey daha belli değil bayramda dolayı kapalı dedi ben sizi arıycam bilgilendiricem dedi.

Kartın stoğu yokturdur ama muadil aynı yada üst model önermek zorunda. Para iadesi mantıklı değil. Onlar ucuza kapatmak istiyor gibiler. Para iadesini asla onaylamayın.

Farklı marka muadil çok var. Sizin kartınıza uygun.

6600 kalmadı artık muhtemelen 7600 falan önerecekler ya da para iadesi.

ulaştım kara itiraz etmek için 2 haftaları var dedi stok yok büyük ihtimal para iadesi önerirler dedi onaylamıyorum dedim muadil kartın fiyat farkını benmi ödicem dedim onu firma tamamınıda ödeyebilir indirim yapıp teklif sunadabilir dedi hiçbirşey daha belli değil bayramda dolayı kapalı dedi ben sizi arıycam bilgilendiricem dedi.
sizin kart da eskiymiş hocam sıfırı olmadığı için uğraştırırlar diye düşünüyorum , bende muadil olması gereken ürünü talep edince fiyat farkı istemişlerdi , para iadesini asla kabul etmeyin , 14 gün sonra da ses çıkmazsa süreci askıya aldıkları için 5 saniye bile düşünmeden ilamlı icra takibi başlatın yoksa boş boş oyalıyolar

baktım rx 7600 stoklarında var direkt onu isteyin

Rx 7600 hayırlı olsun da büyük ihtimalle onda da cw olacak. Cw için de bu kadar uğraşılır mı bilemedim

onlara tebliğ edildikten sonra değiştirirler sana karar 24 ünde gelir 1 hafta içinde falan onlara gider oda senin dijital vergi dairende yazar zaten hem mesajda gelir tebliğ edildi diye sonra gönderirsin erkende gönderebilirsin onlara ulaşana kadar tebliğ edilir falan ben öyle yapmıştım
31 mayıs tebliğ tarihi. bugün mağazayı aradım ben firmaya ilettim henüz bi gelişme yok dedi dönüş yaptıkları zaman ben sizi ariycam dedi

sizin kart da eskiymiş hocam sıfırı olmadığı için uğraştırırlar diye düşünüyorum , bende muadil olması gereken ürünü talep edince fiyat farkı istemişlerdi , para iadesini asla kabul etmeyin , 14 gün sonra da ses çıkmazsa süreci askıya aldıkları için 5 saniye bile düşünmeden ilamlı icra takibi başlatın yoksa boş boş oyalıyolar

ayı

kararda ayipsiz misli ile değişim yaziyor aradaki farkı ben ödemek zorundamıyım 5 gün oldu gelisme olmadi daha aradim bugün

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
31 mayıs tebliğ tarihi. bugün mağazayı aradım ben firmaya ilettim henüz bi gelişme yok dedi dönüş yaptıkları zaman ben sizi ariycam dedi

ayı
kararda ayipsiz misli ile değişim yaziyor aradaki farkı ben ödemek zorundamıyım 5 gün oldu gelisme olmadi daha aradim bugün
Zorunda değilsin , rx7600 zaten sitelerinde var versinler vermezlerse ilamlı icra takibi başlatıcam dersiniz o zaman peşinizde dolaşıyolar

Yeni gördüm 14 gün itiraz süreleri dolmadan vermezler genelde onu mecbur bekleyeceksiniz

Yeni yıldan beri uğraştığım ekran kartımdaki coil whine süreci sonunda thh den lehime karar geldi tebligat yeni geldi ayıpsız misli ile değişim hakkım var bundan sonra ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim
Öyle bi başlık atmışsın ki lehime diyince ekran kartına lehim yapılacak falan sandım lan diyorum THH bu kararı nasıl verebilir :kekw:

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Zorunda değilsin , rx7600 zaten sitelerinde var versinler vermezlerse ilamlı icra takibi başlatıcam dersiniz o zaman peşinizde dolaşıyolar

Yeni gördüm 14 gün itiraz süreleri dolmadan vermezler genelde onu mecbur bekleyeceksiniz
14 gün bitincemi icra takibi baslatabiliyorum

14 gün bitmeden dönüş yapmazlarmı vermek zorunda değilsem niye fiyat farkı ödeyin diyolar

14 gün bitincemi icra takibi baslatabiliyorum

14 gün bitmeden dönüş yapmazlarmı vermek zorunda değilsem niye fiyat farkı ödeyin diyolar
Evet , işi yokuşa sürüyolar amaçları uğraştırıp birkaç kişiyi caydırıp kâr elde etmek bana ilk 3070ti a 1050 teklif edildi daha sonra thh başvurunca 5060 oldu en son icraya verince 9070 teklif ettiler yine kabul etmedim , uğraşmayınca alınmıyor caydırma politikası , asla ama asla fiyat farkı vermeyin

Evet , işi yokuşa sürüyolar amaçları uğraştırıp birkaç kişiyi caydırıp kâr elde etmek bana ilk 3070ti a 1050 teklif edildi daha sonra thh başvurunca 5060 oldu en son icraya verince 9070 teklif ettiler yine kabul etmedim , uğraşmayınca alınmıyor caydırma politikası , asla ama asla fiyat farkı vermeyin
fiyatı farkını siz ödiyiceksiniz derse ne diyim yani

Rx 7600 hayırlı olsun da büyük ihtimalle onda da cw olacak. Cw için de bu kadar uğraşılır mı bilemedim
ayıpsiz misli diyor kararda ondada çıkarsa direk değiştirmesi gerekmiyormu

fiyatı farkını siz ödiyiceksiniz derse ne diyim yani

ayıpsiz misli diyor kararda ondada çıkarsa direk değiştirmesi gerekmiyormu
Thh abartma diyip ücret iadesi derse sorun olabilir

Geri