Mobile Legends İçin Emulator Önerisi

Reaksiyon skoru
14
Mobile legends'i hangi emilatorde rahatça oyniyabilirim? skilleri rahat kullanma açısından

çoğu kişi bluestacks önerir bende kullanmıştım gayet iyi bi emülatör

Deneyiminiz nasıl? Rahat oynanılıyor mu?

Ban riski var diye duymuştum

Bu oyunların zaten PC de daha iyi halleri varken neden emülatörle mobilleri oynanıyor anlamıyorum. PUBG Mobile da aynı şekilde oynanıyor ve bana çok saçma geliyor 😀

Bu oyunların zaten PC de daha iyi halleri varken neden emülatörle mobilleri oynanıyor anlamıyorum. PUBG Mobile da aynı şekilde oynanıyor ve bana çok saçma geliyor 😀

Mobile Legends PC'de mobil kadar keyif vermeyebilir ama PUBG Mobile cidden keyif veriyor. Hızlı oynandığı için STEAM PUBG'e göre daha akıcı.

Banada geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mobile Legends PC'de mobil kadar keyif vermeyebilir ama PUBG Mobile cidden keyif veriyor. Hızlı oynandığı için STEAM PUBG'e göre daha akıcı.
Pubg konusunda haklılık payı var ama PC versiyonu varken Mobile legends oynamak mantıklı gelmiyor ben olsam PC versiyonularını oynarım

Banada geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pubg konusunda haklılık payı var ama PC versiyonu varken Mobile legends oynamak mantıklı gelmiyor ben olsam PC versiyonularını oynarım

Doğru ama telefonunda kasıyordur muhtemelen ya da PC'de oynamak keyif veriyordur, zevkler ve renkler.:blobdance:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,093
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri