Şikayet etmeyelim diye bence yapıyorlar idjdidhdidndOlum hani kod vereceklerdi vermediler hala bunlar dalga geçiyor herhalde
hocam 7-8 saat geçti bilerek ve isteyerek atılmıyor bu yoğunluk vs olması imkansız resmen mağdur ediliyoruz yani.Olum hani kod vereceklerdi vermediler hala bunlar dalga geçiyor herhalde
Thh için fazladan malzeme de çıktı akşama kadar vermezlerde şikayetimi edeceğimOlum hani kod vereceklerdi vermediler hala bunlar dalga geçiyor herhalde
Ben şimdi ettim sende et.Thh için fazladan malzeme de çıktı akşama kadar vermezlerde şikayetimi edeceğim
fiziksel olarak birşeyler yapmak gerekiyor mu yani mahkemeye gitmek yada delilleri fiziksel olarak götürüp vermek gibi sadece internet üzerinden delilleri falan verip sonucu bekliyorsak bende edeyim?Ben şimdi ettim sende et.
Bende ilk defa yaptım herşeyi gemini ile yaptım fiziksel olarak hiçbir şey yapmaya gerek yokmuş yaz o sana Metin oluştursun şu fiyattan aldım bu fiyata çıktı ürün siparişi iptal ettiler diye. Daha sonra sipariş aldığında gelen maili, ve satış sözleşmesinin ilk sayfayı ve ürünün şuanki fiyatını SS al PDF yapacaksin thh de başvuru yapılıyormus öyle dedi gemini yaptımfiziksel olarak birşeyler yapmak gerekiyor mu yani mahkemeye gitmek yada delilleri fiziksel olarak götürüp vermek gibi sadece internet üzerinden delilleri falan verip sonucu bekliyorsak bende edeyim?
Gerek yok kendileri iptal verince bir iki gün içinde bankaya yansıyor. Benimki yansımış bile, gelmiş yani iade tutarı.kod muhabbeti ne çok hakim değilim benimde siparişi iptal etmişler para iadesi için bir işlem yapmama gerek var mı bilen varsa cevaplarsa sevinirim dostlar
eyv sagolun hocam yapayim bendeBende ilk defa yaptım herşeyi gemini ile yaptım fiziksel olarak hiçbir şey yapmaya gerek yokmuş yaz o sana Metin oluştursun şu fiyattan aldım bu fiyata çıktı ürün siparişi iptal ettiler diye. Daha sonra sipariş aldığında gelen maili, ve satış sözleşmesinin ilk sayfayı ve ürünün şuanki fiyatını SS al PDF yapacaksin thh de başvuru yapılıyormus öyle dedi gemini yaptım
hocam oradaBende ilk defa yaptım herşeyi gemini ile yaptım fiziksel olarak hiçbir şey yapmaya gerek yokmuş yaz o sana Metin oluştursun şu fiyattan aldım bu fiyata çıktı ürün siparişi iptal ettiler diye. Daha sonra sipariş aldığında gelen maili, ve satış sözleşmesinin ilk sayfayı ve ürünün şuanki fiyatını SS al PDF yapacaksin thh de başvuru yapılıyormus öyle dedi gemini yaptım
Aldığım fiyatı yazmamı söyledi geminihocam orada
Uyuşmazlık Tutarı
var ona ne yazdınız ?