🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu 2350tl Dip Fiyat

Bu testin çok bir anlamı yok çünkü sol altta da yazıldığı üzere fanlar tam hızda çalıştırılmış. Üzerindeki fanlar kaç RPM, kaç desibel bilmiyorum. ''Noise normalized'' bir testi olsaydı anlardık ne kadar iyi olduğunu. Konudaki incelemede sesle alakalı bir şey göremedim.
7800x3d ile kullanıyorum. Soğutma performansı gayet iyi fakat inanılmaz sesli çalışıyor fanları.
Ses yapması benim için problem.

Bu testin çok bir anlamı yok çünkü sol altta da yazıldığı üzere fanlar tam hızda çalıştırılmış. Üzerindeki fanlar kaç RPM, kaç desibel bilmiyorum. ''Noise normalized'' bir testi olsaydı anlardık ne kadar iyi olduğunu. Konudaki incelemede sesle alakalı bir şey göremedim.

Ses yapması benim için problem.
evet 30 dakikalık full speedte 243 W ile kötü değil .

Sızdırma ihtimali endişelendiriyor beni. Türkiye'de garanti kapsamında diğer bileşenler dahil kimsenin yardımcı olacağını zannetmiyorum. Sizin yorumlarınız nelerdir buna arkadaslar? Kullanan baya bir insan var sıvı soğutucu. Bu Ocypus güvenli sınırların içerisne ne kadar girebiliyordur?
Türkiye'de sıvı soğutma sızdırdığında diğer bileşenlerin zararını karşılayan bir AIO satıcısı var mı? Bilmediğim içim soruyorum. Teknoloji şans işidir. Kimsede bir sıkıntı olmaz sizde sıkıntı olur. O yüzden pek kafaya takılacak bir şey değil.

Bende ses yok denecek kadar az . Kulağımı dayamasam duymuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

%100 kullanımda hocam.
bende de o şekilde ama bilmiyorum o dereceler görmüyor şahsen ben böyle marka sıvı soğutucu kullanmam

7500F için thermalright x120r almıştım. Satıp bundanmı alsam abartı olurmu ?

Herkes farklı bir şey söylüyor çok kafam karıştı

Geri