ticari fatura alabiliyor musun böyle ? kaş yaparken göz çıkarmahocam yine pahalı çekiyorlar çok oynatmıyorlar indirim kovalamak daha mantıklı oluyor yemin ederim kaç satıcıyla görüştüm direk paket halinde toplamak için aksine daha pahalı fiyat çektiler![]()
peki hocam bu 38 999 gibi bir fiyata böyle bir pc almak mantıklımı? yeri gelir 125cc motor yeri gelir 50cc motor alınır bu fiyataBu hafta dedigim gibi 37.999'a dusmeyecek, 38.999 TL'den satilacak ancak ileriki zamanlarda belki bir umut diyelim.
nasıl yani hocam kendi adıma fatura yapıyorum sıkıntı olmaz niye olsun ki 20 sistem topluyorumticari fatura alabiliyor musun böyle ? kaş yaparken göz çıkarma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
senin adına olacak dimi kafenasıl yani hocam kendi adıma fatura yapıyorum sıkıntı olmaz niye olsun ki 20 sistem topluyorum
Hocam bu soğutucunun ağırlığı 1.4 kiloymuş galiba doğru bilgi mi emin değilim, anakartı falan yamultmaz değil mi
doğrudur herhalde hocam 10 sene önce msi soğutucu almıştım 1 kgydı o zaman böyle 2 tane kuleside yoktuHocam bu soğutucunun ağırlığı 1.4 kiloymuş galiba doğru bilgi mi emin değilim, anakartı falan yamultmaz değil mi![]()
Hocam görselde sıvı soğutma koyuyorlar ama hava soğutma var sanırım. Belki bilginiz vardır ama yine de dikkat etmek lazım![]()
Eclipse Pro | AMD Ryzen 7 9700X | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Eclipse Pro | AMD Ryzen 7 9700X | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
alınır mı