5-6 Metrekare Odaya Klima Önerisi

Falcon 9

80+
Reaksiyon skoru
180
Merhabalar,

Evde kendi odam için bir klima almayı düşünüyorum. Klimayı kendi birikimimle alacağım. Odam çok büyük değil; ayrıca duvara monteli bir dolabım olduğu için soğutulması gereken alan normalden daha da küçük.

Bu oda için fiyat/performans açısından iyi bir klima önerebilir misiniz?

Öğrenciyim. Bir miktar birikimim var ve bunun bir kısmıyla almayı planlıyorum. Bu nedenle bütçem çok yüksek değil, ancak şu an için net bir bütçe aralığı belirlemedim. Amaç f/p olması

9.000–12.000 BTU aralığında, fiyat/performans açısından başarılı klima önerileriniz varsa sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

aura, alveus, daikin bunların 9 veya 12liği odayı soğuk hava deposu yapar

Merhabalar,

Evde kendi odam için bir klima almayı düşünüyorum. Klimayı kendi birikimimle alacağım. Odam çok büyük değil; ayrıca duvara monteli bir dolabım olduğu için soğutulması gereken alan normalden daha da küçük.

Öğrenciyim. Bir miktar birikimim var ve bunun bir kısmıyla almayı planlıyorum. Bu nedenle bütçem çok yüksek değil, ancak şu an için net bir bütçe aralığı belirlemedim. Amaç f/p olması

9.000–12.000 BTU aralığında, fiyat/performans açısından başarılı klima önerileriniz varsa sevinirim.

Tam duvar uzunluklarını yazabilirmisiniz ve kapı nasıl bir konumda tam bilgi verebilirmisin , birde bütçe nedir .

Tam duvar uzunluklarını yazabilirmisiniz ve kapı nasıl bir konumda tam bilgi verebilirmisin , birde bütçe nedir .
fiyat bütçesi nasıl en mantıklısı 9 luk olur
Hocam piyasayı tam bilmediğim için net bir bütçe belirtemiyorum ama 20-30k arası diyebilirim eğer bu bütçeye yok derseniz biraz daha çıkabilirim ama amacım min fiyat olması

Merhabalar,

5-6 metrekareden bahsediyorsan 7000btu dan fazla alma hatta o bile biraz fazla gelir. Tabi odamı buzdolabı niyetine kullansınlar diyorsan o ayrı 😀

Belki öyle seviyor ben bizim salon çok geniş diye 36 bin BTU düşünüyordum 24 bile çok serin yapıyor
Ben yine de uyarmış olayım gidip öyle bir odaya 12K lık takarsa ve odayı 25
derecede tutayım derse tutamaz klima en düşük modunda bile odayı daha fazla soğutur.

Ben yine de uyarmış olayım gidip öyle bir odaya 12K lık takarsa ve odayı 25
derecede tutayım derse tutamaz klima en düşük modunda bile odayı daha fazla soğutur.
Yani maks 9k'lık alın diyorsunuz.
Peki hangi klimayı önerirsiniz?

Hocam piyasayı tam bilmediğim için net bir bütçe belirtemiyorum ama 20-30k arası diyebilirim eğer bu bütçeye yok derseniz biraz daha çıkabilirim ama amacım min fiyat olması
20 -30 bandında kaira markasının güzel klimaları var ancak tam duvar boylarını yazabilirmisin köşeler kaça kaç

birçok marka var ama dip fiyattan ziyade servis deteği önemli birde motoru şunu da önerebilirim bimlere samsung tcl fujiplas grundig gibi markalar geliyor onlara da bak şuan çoğu mağaza da vardır klima da biraz marka güvenirliğine bak derim benim önereceğim samsung tcl arçelik daikin mitsubishi gibi markalar olur şunu da ekleyim tcl uygun fiyatlı rahat bulursun birde tcl in taşınabilir olanları da var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,711
Üyeler
197,257
Son üye
Yagöur
Geri