RX 9070 XT Sorunlu Mu?

Hocam hiç uğraşmayın amd yle falan driverı gerçekten kötü 40k civarlarına 5070ti alabiliyosanız 2. el bile olsun kesin alın 9070 xt uğraşılmaz pubg de çökme yaşadım 3 4 kere squad oynuyorum her maç en az 1 kere çöküyor 7800x3d 1000w psum var zaten sistemsel bi sorunum yok 5070 düz olsa bile alın kafanız rahat olsun
Sana sitede Nvidia sorun yaşayanları atabilirim Dostum senin yaşaman veya onların yaşamaması Tamamen tercih sebebi olmayabilir 5070 fiyatına 9070xt varken alinmaz İkinci elde güzel fiyata 5070 ti bulursa amenna

Sana sitede Nvidia sorun yaşayanları atabilirim Dostum senin yaşaman veya onların yaşamaması Tamamen tercih sebebi olmayabilir 5070 fiyatına 9070xt varken alinmaz İkinci elde güzel fiyata 5070 ti bulursa amenna
Hocam söylemeyi unuttum lian li o11 mini v2 kasa aldım beyaz bu yüzden sistemide beyaz dizmeye çalışıyorum bundan dolayıda pure modeli beni kendine çekti.

Selamlar dostlar yakın bi süre içinde yeni bir sistem dizeceğim ve bu sistemde ekran kartı dışında her şey belli ancak ekran kartı kısmında kararsızım.Performans olarak RX 9070 XT bana fazlasıyla yetecektir fakat bu karttan önceki kartım rx 6500 xt bana siyah ekran gibi sıkıntılar yaşatmıştı.Sorum da başlıkta belirttiğim gibi sorun yaşayan var mı ve bu kart alınır mı?
Amd ekran kartı alma kral düzenli olarak driver sorunu yaşarsın. Nvidia al keyfine bak.

Sorun yaşamadım, sistem stabil ve psu da kaliteli ise sorun yaşanacagini sanmam donanımsal bır arıza yoksa. Bu forumda her iki marka da da sorun yaşayanlar var sadece amd bir tık fazla
Hocam sistem stabilse ve PSU kaliteliyse diyelim ama kart fabrikasyon hatalı o durumda ne gibi bir süreç isler

Selamlar dostlar yakın bi süre içinde yeni bir sistem dizeceğim ve bu sistemde ekran kartı dışında her şey belli ancak ekran kartı kısmında kararsızım.Performans olarak RX 9070 XT bana fazlasıyla yetecektir fakat bu karttan önceki kartım rx 6500 xt bana siyah ekran gibi sıkıntılar yaşatmıştı.Sorum da başlıkta belirttiğim gibi sorun yaşayan var mı ve bu kart alınır mı?
Stabil bir sistemde ne nvidia ne de amd ile sorun yaşarsın güncelde , her şeyin kaliteli olması stabil olduğu anlamına gelmiyor bu arada.

Hocam sistem stabilse ve PSU kaliteliyse diyelim ama kart fabrikasyon hatalı o durumda ne gibi bir süreç isler
Teknoloji sans isi hocam kart değişimi yapılır o halde zaten 2 hafta süreniz var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stabil bir sistemde ne nvidia ne de amd ile sorun yaşarsın güncelde , her şeyin kaliteli olması stabil olduğu anlamına gelmiyor bu arada.
Kesinlikle katılıyorum.

Hocam söylemeyi unuttum lian li o11 mini v2 kasa aldım beyaz bu yüzden sistemide beyaz dizmeye çalışıyorum bundan dolayıda pure modeli beni kendine çekti.
Güzel tercih pure ve pulse aynı soğutmaya sahip söyle atayım oyun içinden değerleri

Ekler

• 1000101881.webp
    1000101881.webp
    649.1 KB · Hit: 8
Teknoloji sans isi hocam kart değişimi yapılır o halde zaten 2 hafta süreniz var

Kesinlikle katılıyorum.

Güzel tercih pure ve pulse aynı soğutmaya sahip söyle atayım oyun içinden değerleri
Hocam peki 850w 80+ gold bi psu yeterli olur mu?

değil

Bir foto yüklemeye çalışıyorum . Yukleyebilirsem cevaplayacagim

Ben 9070 XT kullanırken bazen oyundan durduk yere atıyordu ve ekran kaydı alırken bir türlü sesim gitmiyordu videoya. Ne yaptıysam çözülmedi şu ses sorunu. Birde oyunu bir süre oynadıktan sonra oyun 5 fps gibi oluyordu bu sorunu çözmek için görev yöneticisinden amd adrenalin yazılımını sonlandırmamız gerekiyordu. Bu son yazdığım sorunu arkadaşımda bende yaşıyorduk. Çok aman aman sorunlar değil bu arada. Eğer paran varsa 5070 Ti bakabilirsin. Vatanda şu an Taichi 40k Zotac 5070 Ti 47k.

9070xt kronik sorunları olan bir gpu grubu değil. Münferit olaylar dışında sorunsuz bir seridir. Driver sorunları dönem dönem yaşanabilir ama bunu nvidia da yaşatabilir.

Hocam 2 gündür kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkmadı hangi yönden bozukluktan bahsediyorsunuz ?
Bende 5 aydır kullanıyorum kötü orta halli 850w psu kullanıyorum hem oc yaptım hemde uv ile kullandım her hangi bir sorun yaşamadım kart stabil

Geri