Enermax Psu Alınır mı?

BaŞkIna

80+
Reaksiyon skoru
2
Selam arkadaşlar am5 e geçiyorum beyaz bi sistem topluycam psu Buççem 5 6k arası 2 psu da kaldım hatta 3 şunlar
Siyah olan Enermax psu 1000w beyaz 850w Sizce hangisini seçmem gerek yada öneriniz varsa açığım benim
Bulabildğim bu kadar teşekürler.

Selam arkadaşlar am5 e geçiyorum beyaz bi sistem topluycam psu Buççem 5 6k arası 2 psu da kaldım hatta 3 şunlar
Siyah olan Enermax psu 1000w beyaz 850w Sizce hangisini seçmem gerek yada öneriniz varsa açığım benim
alınır a tier olarak geçiyo hatta a750gl b- tier falandı daha iyi enermax ama daha sesli çalışır

alınır a tier olarak geçiyo hatta a750gl b- tier falandı daha iyi enermax ama daha sesli çalışır
Yo sesli çalışmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yo sesli çalışmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

genel yorum öyleydi psu hakkında kullanmadım bende

Şu incelememe ek 2 3 aydır kullanıyorum performans hala aynı 400 w yakın sabit peak olarakda 500 550 w çektiriyorum tık yok tek fark ettiğim şey psu ısınıyor ya ben çok zorladığımdan yada psu gerçekten sessiz fan devrini hiç hızlanmış uçak kaldıran haliyle göremedim.

Alınır kaliteli marka hocam

enermax 1st raijin bunlar fpdir seç beğen al :PeepoLeave:

Hocam forum işkembeden konuşan insanlarla dolu kullanmadıkları ekran kartını boklayanlar sobaya dönüşmüş termal bakım isteyen karta undervolt önerip kendini megamind sananlar var . Objektif yorum yapan bilgi paylaşan kişi sayısı az .
Hocam Psu'Yu kullandın galiba 850w beyaz mı 1000w siyah mı gönlum beyaz diyor beyaz setup kurcam kesin olarak bundan daha iyi bu fiyata yok diyebilir miyiz ?

Hocam Psu'Yu kullandın galiba 850w beyaz mı 1000w siyah mı gönlum beyaz diyor beyaz setup kurcam kesin olarak bundan daha iyi bu fiyata yok diyebilir miyiz ?
Yani diyebiliriz aslında bende 1000 w lığı var kullanıyorum beyaz alcam dıyorsan 850 liği gerçekten güzel olur en ucuz beyaz 850 de bu galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,927
Üyeler
197,090
Son üye
elmemu
Geri