🔥İndirim Arpelia 160x80x75 Beyaz Masa 3870tl

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,736
Bir önceki paylaştığım tabla + ayaklık uyumluluğu hakkında pek bilgi bulamadım sonradan delmek gerekiyor, dolaşırkende bunu fark ettim normalde 4.5k görüyordum minimum 80cm en masa arayan yararlanabilir suntalem malzeme

Son düzenleme:
Bende 2 tane var bundan geçen sene ekim ayında 2800'e almıştım tanesini. Bir tanesi kargoda hasar almıştı sorunsuz değiştirdiler. North Bayou f80 kullanan varsa şu şekilde yarısı boşta kalıyor. Eski va panel 32" monitörü bu şekilde kullanıyorum aldığımdan beri bir sorun yaşamadım ama oled monitöre takmadım north bayou standı bu masaya. Ben gayet memnunum rengi işçiliği sağlamlığı gayet iyi.

İşini iyi yapan bir firma, satış sonrası destekleri de iyi

ceramical ürünleride gayet güzel ve hesaplı. ben linkteki ürünü kullanıyorum gayet sağlam ve sorunsuz.
Linkteki ürün şuan karşımda nefret ettiriyor zamanla enine boyu çok kıza sallantı 2 monitör olunca çok çizilmeye çok müsait
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende 2 tane var bundan geçen sene ekim ayında 2800'e almıştım tanesini. Bir tanesi kargoda hasar almıştı sorunsuz değiştirdiler. North Bayou f80 kullanan varsa şu şekilde yarısı boşta kalıyor. Eski va panel 32" monitörü bu şekilde kullanıyorum aldığımdan beri bir sorun yaşamadım ama oled monitöre takmadım north bayou standı bu masaya. Ben gayet memnunum rengi işçiliği sağlamlığı gayet iyi.
Sallantı durumu nasıl hocam çift monitör yaptığınızda? Şuan bende f80 ile yarısı tutuyor sadece ama ona rağmen taş gibi tutuyor gene ben sorun olacağını düşünüyorum 2 3 ayı aşkın öyle kullanıyorum

Linkteki ürün şuan karşımda nefret ettiriyor zamanla enine boyu çok kıza sallantı 2 monitör olunca çok çizilmeye çok müsait

Sallantı durumu nasıl hocam çift monitör yaptığınızda? Şuan bende f80 ile yarısı tutuyor sadece ama ona rağmen taş gibi tutuyor gene ben sorun olacağını düşünüyorum 2 3 ayı aşkın öyle kullanıyorum
MS1 modeli değilde MS2 modelini kullanıyorum 8-9 ay oldu 2 monitör + lianli vision compact kasa var(kasanın ne kadar ağır olduğunu bilen bilir) hala sallanmıyor.

Her bir masada birer tane 32" monitör var tek masada çift monitör yok. Sallanma vs olması imkansız normal kullanımda zaten ayaklarının ucunda yükseklik ayarı var.

Bir önceki paylaştığım tabla + ayaklık uyumluluğu hakkında pek bilgi bulamadım sonradan delmek gerekiyor, dolaşırkende bunu fark ettim normalde 4.5k görüyordum minimum 80cm en masa arayan yararlanabilir suntalem malzeme

hocambu mu geçen paylaştığınız ikea mı

Bu bilgi cok onemli teşekkürler

idefix'te türktelekom koduyla birlikte 3142 TL ye düşüyor ilgilenen varsa.

alınmazmış tırt şöyle ince masalara para vermese bu millet adamlar akıllanır da işte yapacak bi şey yok 3 mm kalınlık standart olması lazım kağıt gibi masa mı olur olmayacağı için altına böyle saçma sapan demir profil ekliyorlar

Geri