Ekran Kartımı Satmalımıyım (5090 Astral)

Dostlar selamlar 15 yıl kadar sonra kasa toplamaya niyetlendim bir kaç parça aldım ama maddi durumlardan dolayı kuramayacağım malesef.
Nisan 2026 da türkiye garantili aldığım 5090 Asus Astral Btf Edition ekran kartımı satmak zorundayım, bi arkadaş var 165 e alayım dedi bişey demedim daha uyguna mı gider nakite sıkıştım diyede çok zararına vermek istemiyorum hemen.
Ben kartı bu rakamın çok daha üstüne almıştım

Sizce kartın ikinci el piyasası nasıldır sıfır açılmadı faturası vs var

Yönlendirebilirseniz beni mutlu olurum.
Ne kadara aldınız hocam

Dostlar selamlar 15 yıl kadar sonra kasa toplamaya niyetlendim bir kaç parça aldım ama maddi durumlardan dolayı kuramayacağım malesef.
Nisan 2026 da türkiye garantili aldığım 5090 Asus Astral Btf Edition ekran kartımı satmak zorundayım, bi arkadaş var 165 e alayım dedi bişey demedim daha uyguna mı gider nakite sıkıştım diyede çok zararına vermek istemiyorum hemen.

Şu anda en ucuz 199bin küsür, sıfır ve taksitle.
Parasını Peşin alacaksan 170bin civarı oldukça uygun sayılır, kaçırma ver derim.

165K kötü bir teklif değil.

Pek bir katkıda bulunamayacağım konuyla alakalı, ligimin biraz fazla üstünde kalıyor. Ancak geçmiş olsun hocam, sıkmayın canınızı eminim yakın zamanda toparlarsınız. İyi geceler.

Sat ama o fiyata değil 180 185 e satarskt rahay

Pek bir katkıda bulunamayacağım konuyla alakalı, ligimin biraz fazla üstünde kalıyor. Ancak geçmiş olsun hocam, sıkmayın canınızı eminim yakın zamanda toparlarsınız. İyi geceler.
Allah razı olsun eksik olmayın🙏 hayırlı geceler hocam

Arkadaşlar iyisiniz hoşsunuz da bu işler arz talep meselesi, şuan 5090 lara tr de ne kadar talep var da 180-185` e sarmasını bekliyorsunuz? Btf olmayan modeli 197K zaten, kim buna neden nakit bağlasın biraz mantıklı düşünün. Ederi bu teklifi de gelmiş, kartla gönül bağı kurmanız ayrı olay bu kart taş çatlasın 170K görür, gelen teklif de 1 tık altı, kötü teklif değil.

Ben kasım 2025 faturalı ürünü 168 den falan satmıştım seninkisi birde 1.5 aylık falan 200 e almışsın 165 az aga ama genelde teklifler 150 155 160 165 üstü falan zor yinede kendin bilirsin 165 üatü satmak uzun sürer ama kartında sıfır 170 i zorlamanı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,927
Üyeler
197,090
Son üye
elmemu
Geri