Havit W320 Kablosuz Şarjlı Masa Saati Telefona Zarar Verir mi ?

canokyay

80+
Reaksiyon skoru
9
IMG_2516.webp

Masa Saati olarak kullanmak için şu ürünü sipariş ettim.
Satıcıya qi2 gibi bir şarj sertfikası olup olmadığını sordum olmadığını söyledi.

Bu cihazla iPhone cihazımı kablosuz olarak şarj etsem telefona zarar verir mi ?

Alıntıyı görüntüle
Masa Saati olarak kullanmak için şu ürünü sipariş ettim.
Satıcıya qi2 gibi bir şarj sertfikası olup olmadığını sordum olmadığını söyledi.

Bu cihazla iPhone cihazımı kablosuz olarak şarj etsem telefona zarar verir mi ?
qi2 yoksa yavaş şarj eder ayrıca ben kullanmazdım kaliteli bir kablosuz şarj aleti tercih ederdim ama bu tarz kaliteli marka var ı bilmiyorum

qi2 yoksa yavaş şarj eder ayrıca ben kullanmazdım kaliteli bir kablosuz şarj aleti tercih ederdim ama bu tarz kaliteli marka var ı bilmiyorum
Masada zaten Mcdodo nun qi2 sertfikalı 3in1 magsafe şarjını kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama bunda sertfika olmayınca kullansam mı emin olamadım.

Kötü kötü sadece saat olarak kullanırım ve airpods’umu şarj ederim diye düşündüm sipariş ettim.

Daha önce eski telefonumda kalitesiz magsafe powerbank kullanımı sonucu baya sıkıntılar yaşamıştım.

Masada zaten Mcdodo nun qi2 sertfikalı 3in1 magsafe şarjını kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama bunda sertfika olmayınca kullansam mı emin olamadım.

Kötü kötü sadece saat olarak kullanırım ve airpods’umu şarj ederim diye düşündüm sipariş ettim.

Daha önce eski telefonumda kalitesiz magsafe powerbank kullanımı sonucu baya sıkıntılar yaşamıştım.
bence iptal edin qi2 olmaması eksiklikj ve yavaş eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,097
Üyeler
197,367
Son üye
oxy83
Geri