Aynı model farklı fiyatlandırmaya sahip olabiliyor. Mesela Samsung watch 5 pro, 2.996₺'ye de var, 3.500₺'ye de var. A9+, 5k ya da var(Dı), 7.5k ya da var.şimdi 4 bin yazııyor dün mü fiyatlar indirimdeydi
S11 ultra mı vardı 12k yaAynı model farklı fiyatlandırmaya sahip olabiliyor. Mesela Samsung watch 5 pro, 2.996₺'ye de var, 3.500₺'ye de var. A9+, 5k ya da var(Dı), 7.5k ya da var.
S11 ultra 12kya satıldı. Keza İPhone se 3 yanlışım yoksa ya 25 ya da 28k ya satıldı.
Geriye kalanlar ya sorunlu, ya da çok eski.
Belki karne hediyeleri kampanyalarından sonra stok yeniler, belli olmaz.
iade ettim gelecek parasıben de şöyle bir şey yaşadım 3 tane yeri aradım ilk almadan önce 2si yok dedi öbürü 6 ay garantisi var dedi sonra başka vatanları aradım birisi 2 yıl garantisi var dedi sorun olmaz dedi özellikle belirttim demo olayını kendim araştırdım aynı senin gibi fatura kesimden sonra 2 yıl garantisi var diyor ben ne olur ne olmaz diye 2 yıllık sigortalı garanti aldım kendime ama yine de garip bir mevzu benim aldığım yerde açık şarj aleti bile yoktu şarj olup olmadığını bilmeden aldım umarım sorun sıkıntı yaşamam yarın geliyor elime çok ümitliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iade nasıl ediceksin öyle alıyorlar mı?
nasıl iade edildi ya ben kaç kere aradım sordum biz size garanti olmadığını söyledik vs dediler çok garip mevzuiade ettim gelecek parası
S11 ultra değil arkadaş karıştırmış. 12900dü fiyatı tab s10 ultranın kalem eksiği ve ekranda tırnak kadar çizik var ben aldım onu diğer cihaz sağlamdı onu personel aldı. Toplamda 2 stok vardı. Ürünün eksik ve hasarlı olması işime yaradıS11 ultra mı vardı 12k ya![]()
Am4'ün pin sayısı güncel mimarinin önündeki en büyük engel. Bu sebeple yeni mimariye uyum sağlamayacağını açıkladılar. Senden önce onlar düşünmüştü zaten.Adamlar bence bunu hala anlamadı ya da anlamak işlerine gelmiyor. Ben AMD nin yerinde olsam gider Ryzen 6000 serisi ürettirirdim AM4 için, bunun için de AM5 deki mevcut işlemcilerin mimari yapısını biraz değiştirerek AM4 soketine uyarlayıp DDR4 kontrolcüyle birleştirirdim ve Ryzen 7000 serisi gibi 5nm olarak ürettirirdim. Eminim şu piyasada stokları yer bitirir insanlar, üstüne AMD 10 senelik sokete işlemci çıkararak büyük bir reklam da yapardı. Fırsatı teptiler
Şuan RAM fiyatlarından dolayı insanlar DDR5 kullanan soketlere geçmeye sıcak bakmıyor. Elimdeki DDR4 platformundan güncelleyim diyor ve çok da haklılar.
Yeni mimariyi AM4e getirsin demedim zaten onu geliştirirken yaptığı Argeyi kullanıp AM4ün desteklediği kadarıyla 5000 serisinden daha güçlü bir seri yapabilirlerdi dedim.Am4'ün pin sayısı güncel mimarinin önündeki en büyük engel. Bu sebeple yeni mimariye uyum sağlamayacağını açıkladılar. Senden önce onlar düşünmüştü zaten.
Güzel cihaz. Güle güle kullanS11 ultra değil arkadaş karıştırmış. 12900dü fiyatı tab s10 ultranın kalem eksiği ve ekranda tırnak kadar çizik var ben aldım onu diğer cihaz sağlamdı onu personel aldı. Toplamda 2 stok vardı. Ürünün eksik ve hasarlı olması işime yaradı
iyi gibi aldın mı52996 ya m4 2tb 13 inç ipad pro iyi midir kapalı kutu?