Gameline Beyaz Akvaryum Kasa 1200 TL Alınır mı?

O fiyata malzeme kalitesi beklentini karşılamaz ama görüntü için alıyorsan iş görür. Fanlar genelde ters takılı geliyor montaj yaparken hava akışını kontrol edip gerekirse ters çevirirsin.

görseldeki ile ilan başlığı eşleşmiyor ona dikkat edin. görsel 5 fanlı diyor başlık 3 fan yazıyor

görseldeki ile ilan başlığı eşleşmiyor ona dikkat edin. görsel 5 fanlı diyor başlık 3 fan yazıyor
biliyorum hocam alt üstte fan yok yanda ve egzozda var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O fiyata malzeme kalitesi beklentini karşılamaz ama görüntü için alıyorsan iş görür. Fanlar genelde ters takılı geliyor montaj yaparken hava akışını kontrol edip gerekirse ters çevirirsin.
yani masamda durucak ellemeyeceğim sağlamlıkla pek derdim yok kasam çok büyük ve minik anakarta geçtim b650m aorus çok çirkin duruyor

biliyorum hocam alt üstte fan yok yanda ve egzozda var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani masamda durucak ellemeyeceğim sağlamlıkla pek derdim yok kasam çok büyük ve minik anakarta geçtim b650m aorus çok çirkin duruyor
bütçeyi arttırma imkanın olursa bence bekleyip lian li vs alabilirsin. sağlamlıktan kasıt sadece düşme çarpma olarak değerlendirilmemeli. örnek veriyorum kasayı iki kere açıyorsun üçüncüde vidalar yalama oluyor dördüncüde vida yuvası yalama oluyor.

eşimle benim iki kasanın biri next gaming (bu fasonlardan) biri lian li. gerçekten aradaki kalite farkı bariz belli oluyor. içindeki fanların ömrü ne olacak mesela onu da bilmiyoruz hiç. ucuz diye sıkıntı olursa bir tane daha alırız diyip aldık.

fanlar ile alacaksan mutlaka kalitesini de düşünmek gerekir diye düşünüyorum

Geri