bu firma itopya biliyorsunuz değil mi?amaçları yayıncılara reklam vermek olan bir tip insan toplulugu müşteri memnuniyeti sıfır
Dey elektronik itopya oluyor diye biliyorum?Dey elelktornik midir ne halttır Google yorumlarını okudunuz mu ? Sıfr bu tip amiplerle uğraşmamak için 2 bin fazla verilir
Sonuçta adresime gelecek mi göreceğim. ama itopya alt kuruluşu veya itopyanın kendisiymiş sanırım. bir sorun olacağını pek düşünmüyorumamazon sahte kargo kodu oluşturuyo genelde bi kontrol et
Dediklerimde itopyayı açıklamıyormu zaten?bu firma itopya biliyorsunuz değil mi?
16x2 6400mhz cl30 harika bi ram aldım 20k fiyata şuan güncel fiyatı 35k ramler sorunsuz elime ulaşmıştı itopyadan çok kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım şimdiye kadarDediklerimde itopyayı açıklamıyormu zaten?
sabah 32x2 26kya aldık, dediğin fiyat normal geldi bana yavAmazon da da son stok bitti şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
16x2 6400mhz cl30 harika bi ram aldım 20k fiyata şuan güncel fiyatı 35k ramler sorunsuz elime ulaşmıştı itopyadan çok kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar
İndirimle düşüyor hocam ben alalı 1 2 ay oldu zaten benim ram bütçem max 20 22 arasıydı bunu o zaman görsem de alamazdım muhtemelen 32gb bana yeter de artarsabah 32x2 26kya aldık, dediğin fiyat normal geldi bana yav
hocam bi benim ram işini cözmedinsabah 32x2 26kya aldık, dediğin fiyat normal geldi bana yav
Bu hangi kanal hocam