2000 TL Altı Kablosuz Mouse

A9+ kullanıyorum 3 gün sonra 1 ay olacak şarjı %65 daha. Nearlink bağlantı mükemmel çalışıyor daha kopma, gecime falan yaşamadım. Dongle ile mouse arasındaki mesafe önemli.
Laptop oyuncusu zaten mesafe az olur.

Site güvenilir mi indirim kodu taezı bir şey var mı?
Aula markasını yerele getirenlerin sitesi güvenilir. Kupon var mı bilmiyorum. Teknostore ve bu Maxitekno aynı kişilerin. Aula'nın yerel d ile başlayan şeyi, yazmak için Google bakmaya uğraşasım gelmedi.

Aula markasını yerele getirenlerin sitesi güvenilir. Kupon var mı bilmiyorum. Teknostore ve bu Maxitekno aynı kişilerin. Aula'nın yerel d ile başlayan şeyi, yazmak için Google bakmaya uğraşasım gelmedi.
N11den ultra plus kuponla mantıklı sanırım. Ultra plus iyi mi?

Arkadaş aula v9 ultra plus alacak daha iyisi yok dimi bu bütçede.
bu fiyata donanım olarak şuanda daha iyisi yok yazılımı tartışılır ama ekleme yaparsan başka alternatifler de var ama arttırmaz isen dediğim gibi bu fiyatta donanım olarak en iyisi denilebilir

Arkadaş aula v9 ultra plus alacak daha iyisi yok dimi bu bütçede.
Evet o bütçede yok. Ben Scyrox V8 ₺2500 civarındayken, galiba bundan 1-2 yıl önce almıştım. Scyrox da o dönem Aula F75 gibi kapış kapış satıyordu, fiyatına göre uygundu. Şu an değil ama Scyrox fiyatına bir sürü rakip var. Neyse onunla aynı sensörü var. Şu an o sensördeki fareler ₺3000 civarındna başlıyor. Yani kuponla falan ₺2200-2300 alabileceği en ideal fare.

Aula'nın da artık şu düz, plus, plus pro, pro, pro plus gibi saçma modellerden vazgeçmesi lazım. Düz, plus, pro diye ayırsalar daha iyi olacak. Arada boyut vb. farkları var, çok da farklar yok gibi veya ben anlamıyorum. Ayrıca daha şeffaf olsalar süper olacak. Neyse konuyla alakası yok genel bir sitemdi.

Evet o bütçede yok. Ben Scyrox V8 ₺2500 civarındayken, galiba bundan 1-2 yıl önce almıştım. Onunla aynı sensörü var. Şu an o sensördeki fareler ₺3000 civarındna başlıyor. Yani kuponla falan ₺2200-2300 alabileceği en ideal fare.

Aula'nın da artık şu düz, plus, plus pro, pro, pro plus gibi saçma modellerden vazgeçmesi lazım. Düz, plus, pro diye ayırsalar daha iyi olacak. Arada boyut vb. farkları var, çok da farklar yok gibi veya ben anlamıyorum. Ayrıca daha şeffaf olsalar süper olacak. Neyse konuyla alakası yok genel bir sitemdi.
Biri de aula v9 Ultra yerine a9 Pro önerdi çok kararsız kaldık.

Biri de aula v9 Ultra yerine a9 Pro önerdi çok kararsız kaldık.
A9 PRO ara ürün ve gereksiz, ATK A9 Plus satıyor ama daha üst premium vb. satamıyoruz diye üretmişler. Tamamen tüm fiyat listelerine hakim olalım kafasıyla çıkmış bir ürün.

Aula daha iyi.

bu dediğinize kesinlikle katılıyorum ultra ile plus arasında sadece boy farkı var insanın kafası karışıyor onumu bunu mu alsam diye

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
A9 PRO ara ürün ve gereksiz, ATK A9 Plus satıyor ama daha üst premium vb. satamıyoruz diye üretmişler. Tamamen tüm fiyat listelerine hakim olalım kafasıyla çıkmış bir ürün.

Aula daha iyi.
A9 Pro skatez, driver ve kaplama olarak daha iyi diyorlar doğru mu?

A9 Pro skatez, driver ve kaplama olarak daha iyi diyorlar doğru mu?
ATK A9 Pro'nun dış kaplaması daha premium, driver'ı da çok pratik. Ama skatezleri Aula kadar kalın değil. En önemlisi de ATK A9 Pro'da eski nesil 3395 sensör var ve şu an sıfır stoğu piyasada yok. Bizim baktığımız Aula V9 Ultra Plus'ta ise en yeni nesil PAW3950 sensör var. Sırf dış kaplaması bir tık daha pürüzsüz diye eski nesil sensörlü ve stoğu olmayan fareyi kovalamak mantıklı değil. Aula alıp kutudan çıkan grip tape'leri yapıştırdığında zaten kaplama olayını da çözmüş oluyorsun.

• Beğen
Skatez farkı olduğunu sanmıyorum. Kim yazdıysa götünden uydurmuş gibi geldi. Skatez ucuz bir şey zaten, onun kalitesinden kısmazlar. Yani 40 tane dot skatezi yerelde ₺350-500 (zam yemiştir ben ₺300-350 falan hem KlasseGear hem de Wraith'den almıştım) falan alıyorsun, Çinliler bunu seri üretiyor para değildir onlar için.

Dış kaplama konusunda kağıt üstünde A9 Plus ve A9 PRO aynı yazıyor, fark olsa belirtirlerdi bence.

Onun dışında haksızlık yapmayalım A9 PRO'nun da avantajlı olduğu yerler var. Aula'nın şeffaf olmaması burada biraz onu geriye atıyor.
Aula'da Realtek MCU var, bu arada markaya takılmayın onun da farklı modelleri var diye biliyorum. A9 PRO'da Pixart var (₺3000 üstünde genelde Nordic kullanıyor) aralarındaki farkı bilmiyorum. A9 Plus'a göre TTC Gold tekerlek (toz vb. kaçmasında tekerleğin bozulmasını önlüyor ve basım ömrü daha uzun, orta tuşun da basım ömrü var.), omron switchler de galiba Aula'da da benzerdi. Basım ömürleri konusunda ikisi de net bir şey demiyor. Sitelerine bakmadım.

2026-06-12_17-00.webp

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,792
Üyeler
197,548
Son üye
Hamza Sarı