Arkadaşlar back connect bir anakartım var bunun için 5-6k civarlarında kasa arıyorum bunu buldum sizce iyi midir? bu fiyat bandina daha iyisi var mı? Rx 9070xt var ekran kartı olarak sistem full beyaz. Başka bir öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.
Fiyat farkı çok az ve fan degistirecek bütçem yok suanlikFanlar argbsiz.Flow olmayan modeli alırsaniz daha iyi olur
bende bırakiyim bi taneFul siyah az rgb li dizdim böyle oldu. Bence kasa kablolama ve dizayn olarak çok iyi.
alınır bu arada uyguna getirirsen bıraktığım fotoda benim setup bakabilirsinizArkadaşlar back connect bir anakartım var bunun için 5-6k civarlarında kasa arıyorum bunu buldum sizce iyi midir? bu fiyat bandina daha iyisi var mı? Rx 9070xt var ekran kartı olarak sistem full beyaz. Başka bir öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.
Müthişbende bırakiyim bi tanebenimde böyle oldu hocam nasıl? 5070 7800x3d
evet evet yapıcam ama fan bulamadım bir türlü farklı almakta istemiyorum kötü duruyor diye kasanın fanlarını komple asiahorse nyota fanla değişedebilirim kararsızımMüthişSadece 1 tane egzoz koy bence sırf görsel daha güzel olsun diye
hocam konudan bağımsız ama telefondan pc ye fotoğrafı nasıl aktardınız?MüthişSadece 1 tane egzoz koy bence sırf görsel daha güzel olsun diye
cok guzel kasa yaFul siyah az rgb li dizdim böyle oldu. Bence kasa kablolama ve dizayn olarak çok iyi.
Çok iyi gözüküyor ya acayip kıskandımAlıntıyı görüntüle
Çok güzel kasa bence tavsiye ederim.
windows telefon bağlantısı uygulaması var onunlahocam konudan bağımsız ama telefondan pc ye fotoğrafı nasıl aktardınız?