❌İndirim Bitti! Sapphıre RX 9070 Pure 30.387₺

Sata sata bitiremediler ya bu kartı ilginç. Geçen sene 30.600 e almıştım bu sene yine fiyatı aynı
Oyununa göre 2800 - 3000 mhz arası gidip geliyor ama genel amd yazılım sıkıntısı var. Ara ara kart yazılım hatası veriyor düzeltmek için 3 - 5 ay önceki yazılımları yüklüyorum. Şu ana kadar 3 kere oldu ama 2. si çok çetin geçti format atmak zorunda kaldım..
Bir kaç ay daha bekleseydim mis gibi 5060 ti 16gb alırdım (21 bine) hem paramın çoğu cebimde kalırdı.
İlla 9070 isteyen varsa bu kartı alabilir performans olarak xt ye yakın.

İkinci el 9070 vs 9070 xt vs 7900xtx hangisini almak mantıklı fiyatları sırasıyla 25k - 30k - 30k . Kafamda 9070 almak var lakin yazılım sıkıntıları vs yazanlar oluyor bilemedim.

İkinci el 9070 vs 9070 xt vs 7900xtx hangisini almak mantıklı fiyatları sırasıyla 25k - 30k - 30k . Kafamda 9070 almak var lakin yazılım sıkıntıları vs yazanlar oluyor bilemedim.
9070 xt 7900 nvidia sürücüsü mü kullanıyor?

Ben bir şey yaptım :censored: (dayanamadım)

Ekler

• Screenshot_46.webp
    Screenshot_46.webp
    15 KB · Hit: 88
Ben bir şey yaptım :censored: (dayanamadım)

Hüsran.. çok da yakışıklı kartmış, güzel de oldu ama... FH6'da DİREKT siyah ekranlı çökmeler yeniden başlamalar.. Amazondan aldığım siyah pulse vardı çift fan, onunla FH6'da 1 kere bile sorun yaşamamıştım sonra onu iade edip bunu almıştım. Bugün taktım bunu ve daha 1 gün olmadan aynı sürücüyle üstelik sonradan temiz kurmama rağmen sürücüyü, bana mısın demiyor çöküyor. Burası tekrar iade işi. :censored: :cry:

WhatsApp Image 2026-06-14 at 01.58.41.webp

Hüsran.. çok da yakışıklı kartmış, güzel de oldu ama... FH6'da DİREKT siyah ekranlı çökmeler yeniden başlamalar.. Amazondan aldığım siyah pulse vardı çift fan, onunla FH6'da 1 kere bile sorun yaşamamıştım sonra onu iade edip bunu almıştım. Bugün taktım bunu ve daha 1 gün olmadan aynı sürücüyle üstelik sonradan temiz kurmama rağmen sürücüyü, bana mısın demiyor çöküyor. Burası tekrar iade işi. :censored: :cry:
Geçmiş olsun bu modelde sorun var galiba

Ekler

• pure 9070.webp
    pure 9070.webp
    24.1 KB · Hit: 40

Alıntıyı görüntüle
Benim asrock 9070 de aynı sorun var, bf1 giriyorum 3-4 dk içinde siyah ekran verip çöküyordu pc restart atınca bazen devre dışı bile kalıyordu, sonra eski sürücü yükledim şuan sorunsuz çalışıyor. 25.9 veya 25.10 sürümlerini deneyin hocam. Bende kartı elden çıkarsammı diye düşünüyorum güncel sürücülerle oyun oynanmıyor :D

Satıcı şimdi ille de servis raporu istiyor iade için. 14 günlük cayma hakkımı kullanırken rapor belirtmem şart mı?

Ekler

• Screenshot_56.webp
    Screenshot_56.webp
    37.3 KB · Hit: 23
Satıcı şimdi ille de servis raporu istiyor iade için. 14 günlük cayma hakkımı kullanırken rapor belirtmem şart mı?
Bence arkadaşın dediği driverla bi dene ona göre iade edersin.

Bence arkadaşın dediği driverla bi dene ona göre iade edersin.
Kral denedim ya. Arkadaşın dediği driver'lar harici de denedim.Hepsini güvenli modda amd clean tool ile temizleyip sonra kurdum aynı yani kart tüm oyunlarda okey (gibi) ama forza horizon 6'da oynatmıyor bile

Kral denedim ya. Arkadaşın dediği driver'lar harici de denedim.Hepsini güvenli modda amd clean tool ile temizleyip sonra kurdum aynı yani kart tüm oyunlarda okey (gibi) ama forza horizon 6'da oynatmıyor bile
Demekki ne olursa olsun bilindik satıcıdan ya da iade de sorun çıkarmayan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,553
Üyeler
197,493
Son üye
shyNNN
Geri