🔥İndirim Rampage Ad-Rc11 Spider Çift Fanlı 15 17’’ Rgb Laptop Soğutucu Stand 571 TL

Reaksiyon skoru
125

Ekler

• IMG_8262.webp
    IMG_8262.webp
    65.5 KB · Hit: 54
bunlar hiçbir işe yaramıyor yeeeaaa diyenler gelmeden alın.

Kendi sitesinde bile aynı fiyat görünüyor. Çok indirim yok gibi sanki

İçimde "500 daha koysaydımda sıkıntısız bir şey alsaydım" diyecekmişim gibi bir his var

bunlar hiçbir işe yaramıyor yeeeaaa diyenler gelmeden alın.
Hiçbir işe yaramıyor çünkü ne biliyorsun da konuşuyorsun ben markanın satışını yaptım mesela. Sadece 1-2 modeli işe yarıyor onlarda bu fiyat bandında değil.

Hiçbir işe yaramıyor çünkü ne biliyorsun da konuşuyorsun ben markanın satışını yaptım mesela. Sadece 1-2 modeli işe yarıyor onlarda bu fiyat bandında değil.
Hocam bana işe yarayan bir iki modelden bir tane önerebilir misiniz?

Hocam bana işe yarayan bir iki modelden bir tane önerebilir misiniz?
Bu model güzel tek fanlı ama rpm i yüksek vantilatör gibi üflüyor alttan bunu tavsiye edebilirim 6,8 fanlı olanları direk geç hepsi göz boyama f/p gerçekten ısı düşüşü sağlıyor attığım model.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-s49-cyclone-10-mode-rgb-100100mm-1-fanli-14-19-inc-led-ekranli-notebook-sogutucu-stand-siyah-1241838.html?utm_source=new owned&utm_medium=ema-other email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare

Bu model güzel tek fanlı ama rpm i yüksek vantilatör gibi üflüyor alttan bunu tavsiye edebilirim 6,8 fanlı olanları direk geç hepsi göz boyama f/p gerçekten ısı düşüşü sağlıyor attığım model.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-s49-cyclone-10-mode-rgb-100100mm-1-fanli-14-19-inc-led-ekranli-notebook-sogutucu-stand-siyah-1241838.html?utm_source=new owned&utm_medium=ema-other email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
aynı ürüne logo basmışlar fiyat olarak da yarı fiyatı hocam.

aynı ürüne logo basmışlar fiyat olarak da yarı fiyatı hocam.
Ne güzel bunu da alabilir normalde mediamarkt ve satıcı rampageken tavsiye etmezdim ama satıcı amazon olduğu için alınabilir dediğin gibi aynı ürün.

Şu bir 2 modeli açıkla da kör cahiller olarak faydalanalım senin derin hayat görüşüsünden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,107
Üyeler
197,620
Son üye
Juicezy
Geri