Berkay1010
80+
- Reaksiyon skoru
- 125
Sepette KOD10 kodunu uygulayın.
Kendi sitesinde 700 TL+kargo var hocamKendi sitesinde bile aynı fiyat görünüyor. Çok indirim yok gibi sanki
Hiçbir işe yaramıyor çünkü ne biliyorsun da konuşuyorsun ben markanın satışını yaptım mesela. Sadece 1-2 modeli işe yarıyor onlarda bu fiyat bandında değil.bunlar hiçbir işe yaramıyor yeeeaaa diyenler gelmeden alın.
Hocam bana işe yarayan bir iki modelden bir tane önerebilir misiniz?Hiçbir işe yaramıyor çünkü ne biliyorsun da konuşuyorsun ben markanın satışını yaptım mesela. Sadece 1-2 modeli işe yarıyor onlarda bu fiyat bandında değil.
https://www.akakce.com/laptop-sogutucu/en-ucuz-claws-vortex-8-led-fanli-17-fiyati,904076237.htmlHocam bana işe yarayan bir iki modelden bir tane önerebilir misiniz?
Bu model güzel tek fanlı ama rpm i yüksek vantilatör gibi üflüyor alttan bunu tavsiye edebilirim 6,8 fanlı olanları direk geç hepsi göz boyama f/p gerçekten ısı düşüşü sağlıyor attığım model.Hocam bana işe yarayan bir iki modelden bir tane önerebilir misiniz?
aynı ürüne logo basmışlar fiyat olarak da yarı fiyatı hocam.Bu model güzel tek fanlı ama rpm i yüksek vantilatör gibi üflüyor alttan bunu tavsiye edebilirim 6,8 fanlı olanları direk geç hepsi göz boyama f/p gerçekten ısı düşüşü sağlıyor attığım model.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-s49-cyclone-10-mode-rgb-100100mm-1-fanli-14-19-inc-led-ekranli-notebook-sogutucu-stand-siyah-1241838.html?utm_source=new owned&utm_medium=ema-other email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
Ne güzel bunu da alabilir normalde mediamarkt ve satıcı rampageken tavsiye etmezdim ama satıcı amazon olduğu için alınabilir dediğin gibi aynı ürün.aynı ürüne logo basmışlar fiyat olarak da yarı fiyatı hocam.
Juo Yeti 2200RPM RGB Işıklı Led Display Gaming Laptop Notebook Soğutucu Stand : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Juo Yeti 2200RPM RGB Işıklı Led Display Gaming Laptop Notebook Soğutucu Stand : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hiçbir işe yaramıyor çünkü ne biliyorsun da konuşuyorsun ben markanın satışını yaptım mesela. Sadece 1-2 modeli işe yarıyor onlarda bu fiyat bandında değil.
Şu bir 2 modeli açıkla da kör cahiller olarak faydalanalım senin derin hayat görüşüsündenHiçbir işe yaramıyor çünkü ne biliyorsun da konuşuyorsun ben markanın satışını yaptım mesela. Sadece 1-2 modeli işe yarıyor onlarda bu fiyat bandında değil.
Rampage için 1-2 model var farklı markaları katmıyorum birini attım zaten konuyu oku önce.Şu bir 2 modeli açıkla da kör cahiller olarak faydalanalım senin derin hayat görüşüsünden