Ps5 Slim Satıcı Tavsiye

amazonda da bu fiyatlarda amazondan al bi sıkıntı da direkt aide alıyor garanti anlamında kafan rahat eder satıcı kim olsa da

Fly technology ankara satıcısından trendyoldan 6 taksitle aldım. Ürün gelmesi gerektiği gibi geldi, birkaç aydır kullanıyorum. Linkteki iki üründe aynı sadece farklı ilanlar.

Fly technology ankara satıcısından trendyoldan 6 taksitle aldım. Ürün gelmesi gerektiği gibi geldi, birkaç aydır kullanıyorum. Linkteki iki üründe aynı sadece farklı ilanlar.
Herhangi bir sorun yaşadınızmı hocam

Herhangi bir sorun yaşadınızmı hocam
Hayır hocam yaşamadım, bir sorun yok şuanlık. Ama üstte arkadaşın dediği gibi amazonun iade konusunda diğer alışveriş sitelerine nazaran daha iyi olduğunu defalarca duydum eğerki arada çok fark yoksa amazondan almanız daha iyi olur gibi.

Hayır hocam yaşamadım, bir sorun yok şuanlık. Ama üstte arkadaşın dediği gibi amazonun iade konusunda diğer alışveriş sitelerine nazaran daha iyi olduğunu defalarca duydum eğerki arada çok fark yoksa amazondan almanız daha iyi olur gibi.
Amazondaki satıcılar genelde 3 yıldız

Amazondaki satıcılar genelde 3 yıldız
Tamamdır attığınız linkte yorumlar iyiyse ordan alın hocam. Attığınız satıcının yanlış hatırlamıyorsam dükkanı vardı, size yakınsa direk dükkanada gidebilirsiniz görüp almak açısından.

Geri