Uyguna Yemek Olmaması

amadeus22

80+
Reaksiyon skoru
86
eskiden insanlar neredeyse bedavaya yemek yiyebiliyordu. yanlış hatırlamıyorsam trendyol üzerinden falan oluyordu ama artık gerek min sepet tutarı olsun gerek gelen zamlar olsun pek bir şey alamıyoruz. öğrenci olduğum için yemeği çoğunlukla satın alıyorum. bildiğiniz böyle çok ucuza yemek söyleme yöntemi var mıdır?

Hayat pay da 800 e 400 indirim var gastroclub trendyolda.
arkadaşınla alsan 200 e gelir.

Kupon denk getirmen lazım. Yemeksepeti pro var baya faydalı diyorlardı.

hocam inanılmaz bir şekilde beş para etmez çiğköfte bile gelmiyor. kredi çekip kebap falan alcam sanırım.

Bimde indirimli tavuk döner nugget falan oluyor onları al ye

hocam bu saatte açık değildir ayrıca çok ters bi knumdayım. arkadastan gönlünden ne koparsa misali bir şeyler buldum döner söyledim :D

Kanka bir dahaki yemek alacağında erken vakitten SuperFresh'in olduğu bir markete gir ordaki hazır şeylerden birkaç tane al. Doyuruyo baya.

Sebebi koronadan bu yana Türkiyede eve sipariş muazzam bir şekilde yaygınlaştı. Bu kadar yaygın olursa tabi pahalı olur. Maliyetide yok dünyanın parasi. Geçen bir arkadaşla oturduk diyor ben günlük yeme içmeye 500-600 harcıyom kalkıp dovecektim çocuğu. O paraya gider 1 kilo et alırsın 1 hafta yersin. Herkesin yemek yapmayı öğrenmesi lazım çok büyük gereklilik.

haklısınız hocam önümüzdeki yıl muhtemelen komple kendi yemeğimi yapıcam. burada da diğer bir büyük sorun ortaya çıkıyor üşengeçlik; günümüzün popüler rahatsızlıklarından. eskiden böyle yapmazdım kendi işimi kendim görürdüm, zaman işte bazı şeyleri değiştiriyor.

75 liraya 8'li baget indirimi vardı geçen showmarkette 4 tane aldım. Her gün popeyes gibi böyle yağda mısır nişastası ve un ile kızartıp yanına da el yapımı dip sos yapıyorum var ya off diyorum acıktırdınız beni bak. Marketten alma evde yapma alışkanlığına geçtiğiniz sürece rahatlıyorsunuz.

IMG_4151.webp
Örnek mesela, 3 tane al abi zeytinyağında veya normal yağda ister marine ederek ister sade yaparak kızart göm. 3 günlük akşam öğünün hazır. Yanına da böyle 2 kara buğday ekmeği ve birazda yeşillik ile seni akşama kadar mükemmel tok tutar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,684
Üyeler
197,732
Son üye
ceyof63948
Geri