Yardım Gamepad Önerisi Lütfen?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
4500
Merhaba arkadaşlar hikayeli oyun oynamak için gamepad arıyorum. Bütçem maks 4k 5k lara çıkabilirim ama fiyat bandında güzel gamepadler vardır.
Kendim baktım YouTube dan tavsiye videosu çeken varmı diye Özgür Eroğlu çekmiş ama çoğunun stoğu yok kafam karıştı şuan aklımda Gulikit KK3 MAX var gaming gen de sizce nasıl bana bi tavsiye verebilirmisiniz.

Merhaba arkadaşlar hikayeli oyun oynamak için gamepad arıyorum. Bütçem maks 4k 5k lara çıkabilirim ama fiyat bandında güzel gamepadler vardır.
Kendim baktım YouTube dan tavsiye videosu çeken varmı diye Özgür Eroğlu çekmiş ama çoğunun stoğu yok kafam karıştı şuan aklımda Gulikit KK3 MAX var gaming gen de sizce nasıl bana bi tavsiye verebilirmisiniz.
Gamepad bu arkadaşlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ps5 kolu veya xbox kolu Almayı düşünmüyorum hall effeckt sıkıntısı var diye siz ne diyorsunuz

Son düzenleme:
Peki bir düşük model seçseydiniz hangi modeli seçerdiniz
Sevmezdim cyclone 2 fiyat bandında alabileceğin doluluk yazılım ve kaliteye sahip en iyi model baktim şimdi 5k olmuş en son 3800 civariydi 4k bandına tutturursan al indirim vs bekle stoklar yenilenirse gıdalar veya gamesir den ucuz veriyor onlar turco satıcısı hep pahali satıyordu şuanda da onda stok olduğu icin fiyat pahalı

2 hafta önce bakarsan 3800 civarindaydı

Şuan 4800e satılıyor pazaramada bu fiyatlar 1 2 haftadır böyle yaa şuan yurttayım temmuzda eve geçicem sence o zamana kadar stok gelirmi şuan karne indirimleri var sence beklemek mantıklı olurmu

Haziranın başında 3800 civarındaymış sonra bi fırlamış akakçeden şimdi baktım

Sevmezdim cyclone 2 fiyat bandında alabileceğin doluluk yazılım ve kaliteye sahip en iyi model baktim şimdi 5k olmuş en son 3800 civariydi 4k bandına tutturursan al indirim vs bekle stoklar yenilenirse gıdalar veya gamesir den ucuz veriyor onlar turco satıcısı hep pahali satıyordu şuanda da onda stok olduğu icin fiyat pahalı

2 hafta önce bakarsan 3800 civarindaydı
Reis dolapta baktım 3k ya yurt dışı malı satıyor birisi az kullanmış sağlam kutusu filan var ne diyorsun 2.5k ya filan anlaşırsam alayım mı yoksa stok gelmesini bekleyip 3k civarına mi alayım

Gamepad bu arkadaşlar

Ps5 kolu veya xbox kolu Almayı düşünmüyorum hall effeckt sıkıntısı var diye siz ne diyorsunuz
KK3 Max White aldım, 1 saat sonra iade dilekçesiyle beraber geri gönderdim.
Gamesir Cyclone 2 aldım yerine. Çok memnunum tavsiye ederim ama 3500 civarı fiyat ise iyi. Son zamanlarda stok sıkıntısından mıdır bilemedim fiyatları yüksek
Eğer 5K falan ise Flydigi bakmak daha mantıklı

Gamesir Cyclone 2 aldım yerine. Çok memnunum tavsiye ederim ama 3500 civarı fiyat ise iyi. Son zamanlarda stok sıkıntısından mıdır bilemedim fiyatları yüksek
Şuan en ucuzu 4.800e satılıyor ne tercih ediyorsun kral

Şuan en ucuzu 4.800e satılıyor ne tercih ediyorsun kral
4800 çok fazla cyclone 2 için.
Ona 4800 vermek yerine 8bitdo ultimate 2 alırım

Dediğin model flydigi apex 5mi
Wraith de 8kya listeleniyor ama stok yok

4800 çok fazla cyclone 2 için.
Ona 4800 vermek yerine 8bitdo ultimate 2 alırım
Peki dolapta 3k ya buldum yurt dışı temiz kutulu ona ne dersin

Dediğin model flydigi apex 5mi
Wraith de 8kya listeleniyor ama stok yok

Peki dolapta 3k ya buldum yurt dışı temiz kutulu ona ne dersin
8bitdo mu 3k ya buldun.