Hangi Anakartı Almalıyım

dogkn.21

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar selam ryzen5 7500f msi rtx5060ti 16gb sistem topluyorum kasayıda msi seçeceğim anakart msi dışı olmamasına özen göster dediler
MSI PRO B650M-A WIFI
Anakart 8.4k bu fiyata değer mi? Sistemi uzun süre kullanacağım ilerde illaki yükseltme yaparım. Bu kadar çıkmaya gerek yok diyosanız hangi anakartı önerirsiniz?(tercihen msi marka, 2xm2 slotu olan, eğer mümkünse wifi desteği olan)

Arkadaşlar selam ryzen5 7500f msi rtx5060ti 16gb sistem topluyorum kasayıda msi seçeceğim anakart msi dışı olmamasına özen göster dediler
MSI PRO B650M-A WIFI
Anakart 8.4k bu fiyata değer mi? Sistemi uzun süre kullanacağım ilerde illaki yükseltme yaparım. Bu kadar çıkmaya gerek yok diyosanız hangi anakartı önerirsiniz?(tercihen msi marka, 2xm2 slotu olan, eğer mümkünse wifi desteği olan)
b650m-r al geç fazla para dökmeye gerek yok

O bütçeye b850 anakart alınır hemde pcie 5.0 olur fps kaybı yaşamazsın.

MSI PRO B650M-A WIFI
Yazdığın ana kart ileride işlemciyi yükseltmek istediğinde de iş görür yada diğer arkadaşın önerdiği gibi biraz daha ucuz olsun ben sonra anakartı da değiştiririm dersen B650m-r de işini rahatlıkla görür. Ama b850 giriş seviye bir kart almaktansa şuan baktığını almak daha mantıklı olur.

Teşekkürler yanıtlarınız için

Son düzenleme:
Geri