Türk Telekom Çok Yavaş Şikayet?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,734
Buna ne yapabilirim şikayet falan edebilir miyiz? Sözde 5G diyorlar internete zar zor giriyoruz.

IMG_3716.webp

Son düzenleme:
Herkes şikayetçi ama değişen bir şey yok. Bu da benim sonuçlar
Keşke böyle olsa da düzgün internete girsem en azından.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taahhüt verdim bunlara, kim bilir ne kadar çakacaklar şimdi…

Turkcell de saçmalıyor sürekli olmadık ek ücretler çıkarıyor sinirlendiriyor yoksa hızı iyi de.

Türk Telekom ülke için beka sorunu olmaya başladı artık :D bu kadar leş bir servis sağlayıcı olamaz bir de başrol sağlayıcı ya.

Hocam telefondansa eğer telefonu bi aç kapat yada yeniden başlat geçen benimde bu şekilde oldu bi kapattım açtım düzeldi. Telefonum iPhone 11 bu arada.

Keşke böyle olsa da düzgün internete girsem en azından.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taahhüt verdim bunlara, kim bilir ne kadar çakacaklar şimdi…

Turkcell de saçmalıyor sürekli olmadık ek ücretler çıkarıyor sinirlendiriyor yoksa hızı iyi de.
TR de yaşıyoruz yapicak bişey yok

Bende de durum bu şekilde. 3-5 ay önce, 5G'yi ülke genelinde açmadan önce sanırım 3-5 Mbps'lerde sürünüyordu, sonra böyle oldu. Gerçi benim için upload önemli, o sebeple ben hâlâ kendimi hizmet sağlanamamış hissediyorum; ancak bölgemdeki indirme odaklı kullanıcılar tatmin olmuşlardır, eminim.

Ben Türk Telekom'u, 80 GB gibi bir interneti 417 ₺'ye sunmalarından dolayı tercih ediyorum. Bence TT kullanan kimse hız beklentisiyle değil, ucuza bol internet düşüncesiyle taahhüt yapmalı.
Sonuçta adamların mottosu bu: "Altyapım var, zaten devlet de arkamda, 25 yıl daha ben buralardayım; o halde en mantıklısı herkese ucuza yüksek kotalı internet satıp erişilebilir ama kalitesiz bir altyapı sunmak." Firmanın hizmet kalitesi anlayışı bu şekildeyken farklı bir beklenti içerisine girmek bence abesle iştigal etmekten farksız.

Ekler

• Screenshot_20260617_161121_org_zwanoo_android_speedtest_MainViewActivity.webp
    Screenshot_20260617_161121_org_zwanoo_android_speedtest_MainViewActivity.webp
    43.6 KB · Hit: 5
Geri