🔥İndirim Logıtech G Pro X Superlıght 2 Se Kablosuz Mouse Siyah 3.869 ₺

MerdooS

80+
Reaksiyon skoru
81
1781721849458.webp

millet 2k hz üstü oynayan yok ki cs2 pro çoğu 1k hz oynuolar zaten hissetmiyorsun fiyatına göre iyi

Bence alınır, sensör ve 4k gibi muhabbetler hissedilmiyor zaten artık. Uygun fiyatlı gpx. Dex modeli de uygun bence 3 al 2 öde var onda hem

lightforce switchler çok sert

4 yıllık superlight yerine alınır mı çok fark eder mi şu an kullandıgım çift tıklama falan yapıyor

Sallama knk boyut farkı var
1781727786859.webp

sallama derken neyi kastettin hocam bilmiyorum ama boyutlar böyle aralarında 30 miligram fark var
yapay zekaya sorduğumda ise;
Logitech G Pro X Superlight 2 ile SE (Special Edition) arasındaki temel farklar kutu içeriği, yoklama hızı (polling rate) ve pil ömrüdür. Donanım ve şekil olarak tamamen aynı olan bu iki modelden SE sürümü, 8KHz dongle olmadan kutudan çıkar ve standart olarak 1000Hz (1K) hızında kilitlidir
demekte, neye göre sallama dediğini anlamadım hocam

Alıntıyı görüntüle
sallama derken neyi kastettin hocam bilmiyorum ama boyutlar böyle aralarında 30 miligram fark var
yapay zekaya sorduğumda ise;
Logitech G Pro X Superlight 2 ile SE (Special Edition) arasındaki temel farklar kutu içeriği, yoklama hızı (polling rate) ve pil ömrüdür. Donanım ve şekil olarak tamamen aynı olan bu iki modelden SE sürümü, 8KHz dongle olmadan kutudan çıkar ve standart olarak 1000Hz (1K) hızında kilitlidir
demekte, neye göre sallama dediğini anlamadım hocam
Ben 2c ile karıştırdım kb. 🙏🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,472
Üyeler
197,693
Son üye
borikx
Geri