Ekran Kartı Sıcaklıkları Normal mi ?

Reaksiyon skoru
123
Ben zaten alacağım 2.el ekran kartı(1.5 yıl) için yine forum da yazmıştım ve almıştım da görenler sağolsun hayırlı olsun mesajı da yazmıştı bugün 35dk'lık bir furmak 2 testi yaptım ve değerleri aşağıda paylaştım normal mi garantisi daha bitmedi ne zamanda bir macun ve termal ped balımı yapılır. Ekran kartımda imzamda belirtilen ekran kartı.
35DK FURMARK 2
  1. GPU Tempature: 65 derece​
  2. GPU Hotspot: 78 derece​
  3. GPU Vram Tempature: 62 derece​
  4. Fan Dönüş Hızı: %42​

normal

Ben zaten alacağım 2.el ekran kartı(1.5 yıl) için yine forum da yazmıştım ve almıştım da görenler sağolsun hayırlı olsun mesajı da yazmıştı bugün 35dk'lık bir furmak 2 testi yaptım ve değerleri aşağıda paylaştım normal mi garantisi daha bitmedi ne zamanda bir macun ve termal ped balımı yapılır. Ekran kartımda imzamda belirtilen ekran kartı.
35DK FURMARK 2
çiçek gibi

Güle güle kullan hocam çok iyi sıcaklıklar, bu arada bundan sonra tekrar tekrar test yapmayın ki sistem boşuna yorulmasın.

Güle güle kullan hocam çok iyi sıcaklıklar, bu arada bundan sonra tekrar tekrar test yapmayın ki sistem boşuna yorulmasın.
Teşekkür ederim hocam bundan sonra da yapmam herhalde sadece bir merak ile yaptım. :D

35DK FURMARK 2
bu değerlere bakınca var daha bakıma gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,542
Üyeler