Reis en buyuk sorun amazonun musteri memnuniyeti diye iade kabul etmesi yani soyel soyliyeyim turkiyede sirf amazon gaming den lol parasi ve bagzen bir kac oyun ve dlc alamak icin her ay aylik aliyorlar son gun iptal ediyorlar begenmedim diyip sonra ayni hesapla geri aliyorlar ve iptal ediyoralr vs.... bu tiplerden vco kfazla var turkiyede gerci bi ara cok fazlaydi simdi varmi bilmiyom ama bu belki bir sebep olabilirEvet tartışmasız Türkiye'nin en iyi fiyatdaki platformu ama reklamsız versiyon yerine zam yap? Niye reklam izlememek için ekstra fiyat ödeyelim?
Kullandığım Site .
Kullandığım Eklenti .
![]()
Open Subtitles - Chrome Web Mağazası
Add subtitles to any HTML5 video sites such as Youtube, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max and other stream sites.chromewebstore.google.com
Para Vermene Gerek Yok .
Attığım Sitede Düz Orjinal Dil Kullanılıyor Altyazı Desteği Hiç Bir Şekilde Yoktu Site Bana Sardığı İçin Bu Eklenti İle Altyazı Sorununu Kökten Çözdüm Ve Sorunsuz Kullanıyorum .Reis en buyuk sorun amazonun musteri memnuniyeti diye iade kabul etmesi yani soyel soyliyeyim turkiyede sirf amazon gaming den lol parasi ve bagzen bir kac oyun ve dlc alamak icin her ay aylik aliyorlar son gun iptal ediyorlar begenmedim diyip sonra ayni hesapla geri aliyorlar ve iptal ediyoralr vs.... bu tiplerden vco kfazla var turkiyede gerci bi ara cok fazlaydi simdi varmi bilmiyom ama bu belki bir sebep olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
eklenti ne alaka anlamadim ?
zaten akcak siteden izliyorsan altyazili oluyor degilse zaten altyazisi yoktur bulamazsin yani en azindan ben hic altyazi dosyasi olan ama internette videosu olmayan bir film/dizi goremdim
Attığım Sitede Düz Orjinal Dil Kullanılıyor Altyazı Desteği Hiç Bir Şekilde Yoktu Site Bana Sardığı İçin Bu Eklenti İle Altyazı Sorununu Kökten Çözdüm Ve Sorunsuz Kullanıyorum .![]()
Tercih Nedenlerimden İlki İzleme Akışı Olarak Benim Attığım Site Daha Stabil Oynatmaya Sahip Ve Tüm İçerikleri Sağlam Diyebilirim Çeşitliliğide Fazla .Hocam iste bende diyorum ki hdfilmcehennemi vs. gibi guncel dizileri/filimleri altyazisi ile beraber ciakrip yayinlayan platformlar varken nedne attigin site de attigin eklenti ile beraber kullansin yani bunun faydasi ney daha erken izlemek olamaz cunku altyazi ciktiginda zaten yerli sitelerdede dizi film altyaziyla cikmis oluyor yani avantaji ney ayrica o altyazi eklentisi zmanalmasi ne kadar basarili calsiiyor oda var
Bu arada attiginiz site linkine basinca google aciliyor bende galiba vpn kullandigim icin yada llinkte bir sorun var
Kullandığım Site .
Kullandığım Eklenti .
![]()
Add subtitles to any HTML5 video sites such as Youtube, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max and other stream sites.chromewebstore.google.com
Para Vermene Gerek Yok .
stremiodan iyi mi? hocam bu yuklemde cok bekletiyor yaKullandığım Site .
Kullandığım Eklenti .
![]()
Para Vermene Gerek Yok .
valla ben memnunum kardeşim bu fiyata bu kadar olur. oyunumuzu veriyor arada sırada indirim veriyor kargo sınırsız beleş bazen sorunlu ürün gelirse para iade edip ürünü hediye ediyor. dizileri on numara. Tüm bunları 80 tl ye yaptığı düşünülürse e daha bu adamlar ne yapsın ben reklamımı usul usul izlerim. Birde birkaç sene önce üyelik 8 tl ydi o zamanın 8 tlsi şimdinin 15 tlsi öyle büyük bir farkta yoktu. Amazon fukara babasıdır eleştirilemez yömyeci adamın dostudur.
Bu konuları görünce anlık amazon:
Hocam insanları ekran başında tutan herşeyde reklam vardır olmak zorundadır. Yapacağı zamdan reklamdaki kadar kazanamaz şuan bu sitede bile gözümüzün önünde reklamlar var. bu reklam işi artık doğanın kanunu gibi bir şey oldu buna alışmak zorundayız insan gözünü nereye dikerse orada reklam var. sitede vaar instada var prime videoda var youtubeda var sokağa çık otobüslerin üstü durakların üstü yollar duvarlar eve gel buzdolabının üstünde bile reklam var magnet ile yapıştırılmış bunun kaçışı yok direnmek yerine zevk almaya bakacaz. prime videoda iyi dayandı yineAmazonu eleştirmiyorum Prime Video'yu eleştiriyoru. Direk zam yapsalar sorun yok. yıllardır olan düzeni değiştrip reklamlı/reklamsız versiyonu getirmesi saçma.
gelmiş mi reklam özelliği. Spider noir izlerken atlanabilir reklam vardı. Disney gibi çok uzun mu yapmışlar süreleri?Evet tartışmasız Türkiye'nin en iyi fiyatdaki platformu ama reklamsız versiyon yerine zam yap? Niye reklam izlememek için ekstra fiyat ödeyelim?
30 tl ye kulanıyorsun aylık üstüne laf yapıyorsunuz adamlar da kazanacak tabi. 10 saat geçit sen site de Max 2 dk lık reklam izliyorsun hata izlemiyorsun bileEvet tartışmasız Türkiye'nin en iyi fiyatdaki platformu ama reklamsız versiyon yerine zam yap? Niye reklam izlememek için ekstra fiyat ödeyelim?