Gravion Vexor Mekanik Klavye 1350 TL!!

Hocam hali hazırda ajazz ak871 kullanıyorum yaklaşık 2-3 senedir rgb için geçmeye değer mi ?
Yani çok kuvvetli ışıkları var diyemem, üstüne ışık vurunca parlaklığı yeterli olmaz ama düz ortamda veya gece fazlasıyla yeterli olur.
Kalite anlamında da elindeki klavyeyle benzerler zaten. Sadece rgb için soruyorsan geçmeye değer bence.

Beni tek düşündüren bataryası ne kadar götürür bilginiz var mı

Beni tek düşündüren bataryası ne kadar götürür bilginiz var mı
Işıklar süresini çok etkiliyor hocam. Işıklar fullde kullanacaksan 10-15 saat civarı anca götürür. Işıklar kapalı kullanacaksan baya götürür zaten, ışıklar çok çekiyor bataryadan.

Driver bende kablolu olarak açıldı hocam. Yanıp sönme olayı bende de oluyor ama bağlantı kopması yaşamıyorum hiç. O ışık yanıp sönme olayı benim ana klavyemde de oluyor ama onda da bağlantı kopması yaşamıyorum. Tahminimce odamda çok fazla kablosuz cihaz olduğu için ara ara çakışma oluyor ama kullanmaya etkisi olmadığı için çok sıkıntı etmedim ben.
Anladım hocam siz söyleyince fark ettim evet bağlantı kopmuyor. Driver bende kablolu da çalışmıyor başka kablo denedim gene çalışmadı sanırım bilgisayarla alakalı bir sıkıntı var. Bu ışık yanma olayını da bluetooth ile bağlayarak çözdüm, klavyeyi o moda alırken basılı tuttum pairinge geçti sonrasında pcde sağ altta bağlantı bildirimi geldi o şekilde bağlayınca hiç sorun kalmadı. Gerçekten fiyat/performans olarak çok güzel klavye tuşların hissiyatı vb. Öncesinde %60 klavye kullanıyordum bu daha kullanışlı iyi ki geçmişim.

Driver'i wireless ile bağlıyken görmedi sonra bir kabloyla bağlayıp sağ ctrl'nin yanındaki "Fn" tuşu ile birlikte "B" tuşuna basarsan eğer geçiş yapıyor ve driver görüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam siz söyleyince fark ettim evet bağlantı kopmuyor. Driver bende kablolu da çalışmıyor başka kablo denedim gene çalışmadı sanırım bilgisayarla alakalı bir sıkıntı var. Bu ışık yanma olayını da bluetooth ile bağlayarak çözdüm, klavyeyi o moda alırken basılı tuttum pairinge geçti sonrasında pcde sağ altta bağlantı bildirimi geldi o şekilde bağlayınca hiç sorun kalmadı. Gerçekten fiyat/performans olarak çok güzel klavye tuşların hissiyatı vb. Öncesinde %60 klavye kullanıyordum bu daha kullanışlı iyi ki geçmişim.
Driver'i wireless ile bağlıyken görmedi sonra bir kabloyla bağlayıp sağ ctrl'nin yanındaki "Fn" tuşu ile birlikte "B" tuşuna basarsan eğer geçiş yapıyor ve driver görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,117
Üyeler
197,820
Son üye
s.c.kandaz
Geri