Ps5 Slim Gta6 Da Nasıl Performans Verir?

Earas

80+
Reaksiyon skoru
9
PS5 veya PS5 Pro almak istiyorum ama hangisini alsam bilmiyorum. PS5 2. elde 20K civarı, PRO ise 40k. 2K monitörümde oynayacağım, belki 4k TV'de de olabilir ama çoğunluk monitörde oynarım. 30FPS de zevk alacağımı düşünmüyorum 13 yıl beklemişim rahat oynamak istiyorum. Sizce Slim kaç fps verir?

PS5 veya PS5 Pro almak istiyorum ama hangisini alsam bilmiyorum. PS5 2. elde 20K civarı, PRO ise 40k. 2K monitörümde oynayacağım, belki 4k TV'de de olabilir ama çoğunluk monitörde oynarım. 30FPS de zevk alacağımı düşünmüyorum 13 yıl beklemişim rahat oynamak istiyorum. Sizce Slim kaç fps verir?
İkisinin de 60FPS modu olur sanırım ama Slim 60FPS de grafikleri biraz kısar.

İkisinin de 60FPS modu olur sanırım ama Slim 60FPS de grafikleri biraz kısar.
Tahmin mi ediyorsun bir yerde okudun mu hocam ? Çünkü bende de slim var satıp üstüne ekleyip pro almayı düşünüyorum ama emin değilim o kadar para vermek falan.

İkinci el Ps5 Pro bak.

Tahmin mi ediyorsun bir yerde okudun mu hocam ? Çünkü bende de slim var satıp üstüne ekleyip pro almayı düşünüyorum ama emin değilim o kadar para vermek falan.
Cihazların işlemcileri aynı, Rockstar çıkıp da 30FPS yaptık 60FPS için işlemci gücü yetmedi vs derse iki konsolda da 30FPS çalışır oyun ama öyle bir şeyin olma ihtimali çok düşük sadece Series S düşük grafik kapasitesi yüzünden 30FPS ye kilitli olur kalan konsollarda performans modu olur.

Şuan net bir bilgi yok tahmin tabi bunlar.

yani tabi birazda bütçe ile alakalı bekleyebilirsen ve paran çıkışırsa ikinci elden temiz bi pro almanı öneririm duruma bağlı dediğim gibi

birçok kişiye göre ps5 pro 60 fps destekleyecek slim ise 30 fps oynayacak ancak ne olacağını bilemeyiz

yani tabi birazda bütçe ile alakalı bekleyebilirsen ve paran çıkışırsa ikinci elden temiz bi pro almanı öneririm duruma bağlı dediğim gibi

birçok kişiye göre ps5 pro 60 fps destekleyecek slim ise 30 fps oynayacak ancak ne olacağını bilemeyiz
Bilgisayarda sistem gereksinimlerini biliyor musunuz? 5070 ile 2k da oynayabilir miyim?
En azından ps5 slim de spoiler yemeden oynayıp pc ye çıkınca yüksek grafiklerle oynayabilirim.

Bilgisayarda sistem gereksinimlerini biliyor musunuz? 5070 ile 2k da oynayabilir miyim?
En azından ps5 slim de spoiler yemeden oynayıp pc ye çıkınca yüksek grafiklerle oynayabilirim.
Oynayacağın oyuna göre değişir.
Ben Rtx 5070Ti öneririm. Kendisi 4k kartı değil. Öyle diyenler olsa da.
5070 msaüstü versiyonu 12gb Vram ile gelmekte. Şu anda 1080p de bile gerek yeter olmak üzere 12gb Vram.
5070Ti pahalı olabilir ama 2k nın hakkını dibine kadar verir.
Alternatif olarak Rtx 4070Ti Super de alabilirsiniz uyguna bulursanız.

Edit: Sizde zaten 5070 varmış.
Gta 6 yı 1080p de full+ problemsiz
2k da high da oynarsınız problemsiz.. Fps drop olabilir bazen vram dolarsa o kadar.

Son düzenleme:
PC sistem gereksinimleri konusunda resmi bir açıklama yok fakat minimum sistem gereksiniminin 5080 olacağı yönündeki abartılı ve fanatizm fışkıran yorumları dikkate almamak gerekiyor.

5070 ile kesinlikle oynayabilirsiniz şüpheniz olmasın tahmini sistem gereksinimlerini karşılıyor işlemcininiz nedir?

Geri