PC Montaj Nerede Yaptırabilirim

Beekay

80+
Reaksiyon skoru
0
Sıfır sistem aldım parçaları ayrı ayrı aldım montajlamayı bilmiyorum bir bilgisayarcıya sordum 5k fiyat verdi komple montaj felan fiyat çok uçuk değil mi piyasayı bilmediğimden soruyorum. Bunu daha uyguna yaptırabilir miyim?

Sıfır sistem aldım parçaları ayrı ayrı aldım montajlamayı bilmiyorum bir bilgisayarcıya sordum 5k fiyat verdi komple montaj felan fiyat çok uçuk değil mi piyasayı bilmediğimden soruyorum. Bunu daha uyguna yaptırabilir miyim?
Pahalı evde bile toplanabiliyor

Ya hocam biraz video bile izleseniz yapabilirsiniz çok zor değil anakart PSU hallederseniz gerisi kolay ama yine nerde yasadiginizi bilmiyorum am en iyi bilgisayarcı vardır araştırın yada tanıdığınız varsa ona taktirin

Pahalı evde bile toplanabiliyor
hocam nerede yaptırabilirim teknosaya felan götürsem örnek veriyorum yaparlar mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya hocam biraz video bile izleseniz yapabilirsiniz çok zor değil anakart PSU hallederseniz gerisi kolay ama yine nerde yasadiginizi bilmiyorum am en iyi bilgisayarcı vardır araştırın yada tanıdığınız varsa ona taktirin
tamamdır hocam

hocam nerede yaptırabilirim teknosaya felan götürsem örnek veriyorum yaparlar mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır hocam
O tip yerler yaparmi bilmiyorum ordan toplamadiginiz sürece yapmayabilirler bence yinede sorun

tamamdır hocam sağ olun
Çok az kendine güven. Birkaç saat internetten video izle. Az gözün aşina olsun.
O ozguvenin gelirse görüntülü bile toplatirim o pc yi sana.

İzmir'de yaşıyorsan pc professional vardı galiba.

Hocam inanın zor değil, geçen hafta ilk defa kurdum bende kurmak uzun sürdü fakat zor değildi 5 bin liraya 30 tane zurna dürüm yiyin.

Geri