Pahalı evde bile toplanabiliyorSıfır sistem aldım parçaları ayrı ayrı aldım montajlamayı bilmiyorum bir bilgisayarcıya sordum 5k fiyat verdi komple montaj felan fiyat çok uçuk değil mi piyasayı bilmediğimden soruyorum. Bunu daha uyguna yaptırabilir miyim?
Ya hocam biraz video bile izleseniz yapabilirsiniz çok zor değil anakart PSU hallederseniz gerisi kolay ama yine nerde yasadiginizi bilmiyorum am en iyi bilgisayarcı vardır araştırın yada tanıdığınız varsa ona taktirinSıfır sistem aldım parçaları ayrı ayrı aldım montajlamayı bilmiyorum bir bilgisayarcıya sordum 5k fiyat verdi komple montaj felan fiyat çok uçuk değil mi piyasayı bilmediğimden soruyorum. Bunu daha uyguna yaptırabilir miyim?
hocam nerede yaptırabilirim teknosaya felan götürsem örnek veriyorum yaparlar mı?Pahalı evde bile toplanabiliyor
tamamdır hocamYa hocam biraz video bile izleseniz yapabilirsiniz çok zor değil anakart PSU hallederseniz gerisi kolay ama yine nerde yasadiginizi bilmiyorum am en iyi bilgisayarcı vardır araştırın yada tanıdığınız varsa ona taktirin
O tip yerler yaparmi bilmiyorum ordan toplamadiginiz sürece yapmayabilirler bence yinede sorunhocam nerede yaptırabilirim teknosaya felan götürsem örnek veriyorum yaparlar mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır hocam
tamamdır hocam sağ olunYakınlarınızda vatan bilgisayar varsa arayıp sorun bi rica edin
Çok az kendine güven. Birkaç saat internetten video izle. Az gözün aşina olsun.tamamdır hocam sağ olun
İzmir'de yaşıyorsan pc professional vardı galiba.Sıfır sistem aldım parçaları ayrı ayrı aldım montajlamayı bilmiyorum bir bilgisayarcıya sordum 5k fiyat verdi komple montaj felan fiyat çok uçuk değil mi piyasayı bilmediğimden soruyorum. Bunu daha uyguna yaptırabilir miyim?
Hocam inanın zor değil, geçen hafta ilk defa kurdum bende kurmak uzun sürdü fakat zor değildi 5 bin liraya 30 tane zurna dürüm yiyin.Sıfır sistem aldım parçaları ayrı ayrı aldım montajlamayı bilmiyorum bir bilgisayarcıya sordum 5k fiyat verdi komple montaj felan fiyat çok uçuk değil mi piyasayı bilmediğimden soruyorum. Bunu daha uyguna yaptırabilir miyim?