❌İndirim Bitti! 4799 TL Thonet & Vander Kurbis Bluetooth 5.0

Hocam pc ye büyük olanlar gider mi fiyat farkı yokken küçük olanı da alasım gelmedi pek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır bunda subwoofer yok midwoofer ve tweeter var model. Z313'den çok daha iyi tabii ki kıyaslanamaz.

Eyvallah konu için.

1781893057502.webp

Hocam pc ye büyük olanlar gider mi fiyat farkı yokken küçük olanı da alasım gelmedi pek
Siyah 1 tane varken çek.

Eyvallah konu için.

Alıntıyı görüntüle

Siyah 1 tane varken çek.
Ben siparişi iptal ettim. İndirim büyük görünse de yurtdışında normal satış fiyatı 100 euro zaten yani bu fiyatın hoparlörüymüş. Türkiye'de bindirilmiş fiyattan satılıyormuş. Basslar pek derin değil tabii ki sub yok ve yüksek seste distorsiyona uğruyor. Tiz ağrlıklı bir ürün yani metal, rock dinliyorsanız enstrümanlar sizi çok memmnun eder ama benim gibi House, Elektronik tayfaya uygun değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Linkteki ürün nasıl bilmiyorum ama marka fason. Alman mühendisliği cart curt yalan, direkt çin işi. Eski-avrupalı bir ses markası olarak pr yapıyorlar, dikkat edin.

herkes botum kölem böceğim amalem var sanıyor oysa ki ben herkesin bildiği yerleri ve indirimleri takip ediyorum ek bir şey yapmıyorum ama bunu bir disiplin haline getirdim çok fazla yerden takip ediyorum diyebilirim
Aklıma yazını okuyunca profilindeki dizideki sahne geldi, pp'nin hakkını veriyorsun 😄

Genel olarak bu markada bi indirim söz konusu. Soundbarlar vs. güzel düşmüş. İhtiyacı olan baksın.
1781903190343.webp

buna dac mac almaya gerek var mı beyler?

buna dac mac almaya gerek var mı beyler?
Hayır. DAC almalık bir ürün değil.

Linkteki ürün nasıl bilmiyorum ama marka fason. Alman mühendisliği cart curt yalan, direkt çin işi. Eski-avrupalı bir ses markası olarak pr yapıyorlar, dikkat edin.
Aynen öyle. Reddit'te gezip Alman sitelerinde bir tane bile kullanıcı yorumu görmedikten sonra anlayıp iptal ettim. Zaten yukarıda da belirtmiştim Türkiye'de indirimli diye sattıkları fiyattan satılıyor Avrupa'da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,709
Üyeler
198,180
Son üye
rtmr
Geri