Türknetten Kablonete Geçilir mi? (Türksat Alt Yapılı)

yoğurtluTANTUNİ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
hocam merhaba şu an 100mbs türknet kullanıyorum zam gelecekmiş 950tl olacakmış sitede yaşıyorum türksat alt yapısı var mevcut kablonete baktım 1000mbps veriyor 890 küsür tl ücrete ama modemlerinde wifi sorunları ve ping sorunları var diye hatırlyorum tabi bu durum lokasyona göre değişkenlik gösterir de geçmeye değer mi kablonet iyi midir?

hocam merhaba şu an 100mbs türknet kullanıyorum zam gelecekmiş 950tl olacakmış sitede yaşıyorum türksat alt yapısı var mevcut kablonete baktım 1000mbps veriyor 890 küsür tl ücrete ama modemlerinde wifi sorunları ve ping sorunları var diye hatırlyorum tabi bu durum lokasyona göre değişkenlik gösterir de geçmeye değer mi kablonet iyi midir?
Türksat’ın kablo altyapısı varsa 200Mbps verir en fazla, FTTH varsa 1000 verir ama o çok az yerde var.

Bence Türksat kullanılır müşteri memnuniyeti gayet yüksek bir firma olarak görüyorum genel olarak.

Türksat’ın kablo altyapısı varsa 200Mbps verir en fazla, FTTH varsa 1000 verir ama o çok az yerde var.

Bence Türksat kullanılır müşteri memnuniyeti gayet yüksek bir firma olarak görüyorum genel olarak.
vallaha hocam türksat alt yapısı çok iyi diyorlar türknet alt yapısı 1000 desteklemiyor burada kablonet gelmiş özel kendi alt yapısını çekmiş baya yeri falan kazıp yani 1000 destekleyen var diye biliyorum

vallaha hocam türksat alt yapısı çok iyi diyorlar türknet alt yapısı 1000 desteklemiyor burada kablonet gelmiş özel kendi alt yapısını çekmiş baya yeri falan kazıp yani 1000 destekleyen var diye biliyorum
hocam bende türknet kullanıyorum ve 1temmuzdan itibaren 950tl olucak ewet bende araştırdım ve digitürke geçtim 12 ay 520 tl 50 mb üstelik 4 büyüklerden tuttugun takımın maçlarını izleme imkanı sunuyor

hocam bende türknet kullanıyorum ve 1temmuzdan itibaren 950tl olucak ewet bende araştırdım ve digitürke geçtim 12 ay 520 tl 50 mb üstelik 4 büyüklerden tuttugun takımın maçlarını izleme imkanı sunuyor
maç takıntım yok hocam hız ve stabilite olsun kafi kabloneti yarın arayacağım soracağım

kablonetin kampanyaları şimdi inceledim taahhütlü en iyi seçenek bunlar gibi duruyor. millenicomla kablonet arasında karar vereceğim ben de. bu arada adamlar 1000mbps için 12 ay 829 tl, sonraki 12 ay 929tl yani toplam 24 aylık taahhüt yapabiliyorlarmış. bunun dezavantajları ne olabilir? çünkü 2028de 900tlye bu 1000mbps interneti bulmak imkansız olacak bana çok mantıklı geldi

Peki hocam turknet kullanıyorum DNS değiştirerek her şeye giriyorum kablonetde durumlar nasıl?

Ben de mi değişsem diye düşünüyorum, ama 1000/1000 veren yok sanırım kablonette en fazla upload kaç veriyor bilgisi olan var mı?

kablonetin kampanyaları şimdi inceledim taahhütlü en iyi seçenek bunlar gibi duruyor. millenicomla kablonet arasında karar vereceğim ben de. bu arada adamlar 1000mbps için 12 ay 829 tl, sonraki 12 ay 929tl yani toplam 24 aylık taahhüt yapabiliyorlarmış. bunun dezavantajları ne olabilir? çünkü 2028de 900tlye bu 1000mbps interneti bulmak imkansız olacak bana çok mantıklı geldi
Vallaha hocam araştırdım da discord gibi uygulamalara giriş bir hayli zor diyorlar ping sorunu fazlasıyla var diyorlar ve 200mbps ve üzeri seçeneklerde statik IP veriyorlarmis ekstra ücretle ve zorunluymus bu durum modemlerinde wi-fi sıkıntı diyorlar müşteri desteği pek iyi değil diyorlar ve ben az önce aradım bilgi almak için adam kapatmaya çalıştı bağlatacağınız zaman ararsınız diyip telefon direkt kapandı gibi gibi unsurlar şu an 100 e 20 kullanıyorum kablonet de 1000 e 125 veriyormuş ama bu durumlardan dolayı bilemiyorum geri çektim kendimi

Kablo net tavsiye ederim madem türknetten çıkacaksın en iyi alternatiflerden biri bu vaad edilen hızları görme oranın yüksek ulaştırma ve alt yapı bakanlığına bağlı firma zaten müşteri hizmetleri güzel aynı gün gece 10 a kadar müdahale edilebiliyor sahada yada eve gelmek suretiyle

Millenicom'da taahhüt yok zorunlu değil yani. Bence bu firmayla bir konuşun fiyat performans durumunu ona görede değerlendirirsin.

Ben de mi değişsem diye düşünüyorum, ama 1000/1000 veren yok sanırım kablonette en fazla upload kaç veriyor bilgisi olan var mı?
1000/1000 istenebiliyor diye biliyorum geçen bende kampanya sormak için aradım normalde evde 2 internet kullanıyorum biri kablonnet tv ile birlikte oyun için sadece türknet kullanıyorum

Geri