metehangundas
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 40000
İşlemci ekrankartı ram anakart sogutucu ve klavye 6 parça lazım sadece
40k nakit mi taksit mi taksitse hangi kartlar
nakit ya40k nakit mi taksit mi taksitse hangi kartlar
hocam üzülerek söylüyorum ki dünyada çin malı olmayan bir ürün kalmadı gibi bir şey artık.5 10 sene gidicecegini dusunmuyorum hele çin malı klavyenin iyi bir deneyim yaşatır ama uzun sürmez gibi
Ddr5 ramlar çokmpahaşımoldugu için b işlmcş parasıda rame vermek şstemıyorum8 gb ram şuan götürmeyebilir hele o işlemci varken baya az kalır gibi geldi bana
8 ram oyunlarda bile yetmezDdr5 ramlar çokmpahaşımoldugu için b işlmcş parasıda rame vermek şstemıyorum
7800x3d alıp 8 gb ram almak saçma geldi açıkçasıBrn birazdaha farklı düşünmüştüm ancak
Onerebilcegini ztek modul 2 . El ram varmı8 ram oyunlarda bile yetmez
minimum 16 alman lazım
Dostum sistem o kadar saçma ki monster masaüstü sistemler bile daha dengeli. Düz 4060 ayrı 8 gb ram ayrı çin malı klavyeye 4k para vermek ayrı bir saçmalık. Elinizde var olan psu marka modeli nedir, ms2 ssdniz nedir, kasanız nedir, monitörünüzün çözünürlüğü nedir veya hangi çözünürlükte oyun oynamak istiyorsunuz. Ne tür oyunlar oynuyorsunuz. Bunları da bizimle paylaşın ki ona göre insanlar yardımcı olsunlar.Brn birazdaha farklı düşünmüştüm ancak
Ayrıca isteyip istememeniz önemli değil vermek zorundasınız güncel fiyatlar maalesef ki böyle.Ddr5 ramlar çokmpahaşımoldugu için b işlmcş parasıda rame vermek şstemıyorum
520 gb lık sandisk ssd var 520 lik hard disk 600 w power spuly yvar 240 hz monıtor varDostum sistem o kadar saçma ki monster masaüstü sistemler bile daha dengeli. Düz 4060 ayrı 8 gb ram ayrı çin malı klavyeye 4k para vermek ayrı bir saçmalık. Elinizde var olan psu marka modeli nedir, ms2 ssdniz nedir, kasanız nedir, monitörünüzün çözünürlüğü nedir veya hangi çözünürlükte oyun oynamak istiyorsunuz. Ne tür oyunlar oynuyorsunuz. Bunları da bizimle paylaşın ki ona göre insanlar yardımcı olsunlar.
Ayrıca isteyip istememeniz önemli değil vermek zorundasınız güncel fiyatlar maalesef ki böyle.