- Reaksiyon skoru
- 0
Ben pc toplamayı düşünyorum 1 ay sonra almanyaya gidicem ordanmı alayım yoksa burdanmı alayım kararsız kaldım
Usta türkiyeyle aynı fiyat olma ihtimali yok biliyomusun bu kadar üzerine vergi koyuluyorken yine orada 20 30 bin tl ucuza toplarsın burada kesinlikle toplamaDirekt oraya taşınıyom reis getirmicem fiyatlara baktımda aynı gibi ya
Abi araştırdım biraz, en ucuzu mindfactory diyolardı rx 9070 xt falan türkiye kuruyla 34 k ya geliyor burda indirim kovalasan daha ucuza gelir gibiUsta türkiyeyle aynı fiyat olma ihtimali yok biliyomusun bu kadar üzerine vergi koyuluyorken yine orada 20 30 bin tl ucuza toplarsın burada kesinlikle toplama
Bilmiyorum üstat belki çok fiyat farkları olmaya bilir ama bildiğime göre almanyada ramlar %30 filan daha ucuzmuş ama almanyada anca 2k 1k falan pahalıdır onun dışında türkiye daha pahalıdır türkiyenin koyduğu vergiler ortada çünküAbi araştırdım biraz, en ucuzu mindfactory diyolardı rx 9070 xt falan türkiye kuruyla 34 k ya geliyor burda indirim kovalasan daha ucuza gelir gibi
Haklısın baktım şimdi 16 gb ddr5 8 9 k falan ordaBilmiyorum üstat belki çok fiyat farkları olmaya bilir ama bildiğime göre almanyada ramlar %30 filan daha ucuzmuş ama almanyada anca 2k 1k falan pahalıdır onun dışında türkiye daha pahalıdır türkiyenin koyduğu vergiler ortada çünkü
Baktımda ciddi bi fiyat farkı yok ya ekran kartı işlemci falan aynı para bitek ram falan biraz ucuzAcele yoksa almayaya gidince de bak internetten fiyatlara göz atarsın ciddi fark varsa oradan alırsın bde garanti konusunu unutma bazı ürünlerde yurt dışı garantisi türkiyede geçmeyebiliyor
Tek tek parçalarda pek fiyat farkı olmaz ama garanti ve satış sonrası destek sorunun olur. Eğer orada yaşayacaksan oradan topla. Ziyaret edip geleceksen buradan topla.Ben pc toplamayı düşünyorum 1 ay sonra almanyaya gidicem ordanmı alayım yoksa burdanmı alayım kararsız kaldım