Zextha
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
Reis bir tane bıraksaydın bari kartı girerken stok bitti 6000 mhzlik ağlıcam şimdi ya
Reis bir tane bıraksaydın bari kartı girerken stok bitti 6000 mhzlik ağlıcam şimdi ya
Bilmiyorum ki. Ben ramler siyah diye iptal mi etsem diyorum. Setup beyaz. Beyazlara indirim lütfen!Bak o çok şüpheliydi harbi gece 4te kim niye hesap açarki da daSinerji gibi hissettim hiç hazzetmem zaten onlardan
harbi thor un stoğu bittiİncehesap lexar stok tükendi, iptal olmayacak gibi his geldi içime
Bunuda aldık hepten sıfırlandık![]()
LEXAR THOR GAMING 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Dark Grey Ram-LD4BU016G-R3200GDXG Uygun Fiyatları ile Tebilonda
LEXAR Marka LEXAR THOR GAMING 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Dark Grey Ram-LD4BU016G-R3200GDXG Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
gelmezse bunun gibiler yüzünden gelmeyecek haberiniz olsun.
3 saat sonunda tükenmişİncehesap lexar stok tükendi, iptal olmayacak gibi his geldi içime
bune olm çok korkunçAlıntıyı görüntüle
sen bunu atanı görmedin herhalde
Corsairler uyar bence rgb ile.Bilmiyorum ki. Ben ramler siyah diye iptal mi etsem diyorum. Setup beyaz. Beyazlara indirim lütfen!
Onunda .......sebep? 200 tane alan adam var ona bile lafını yapmadım parası varsa alır
O kadar akıllı ki sipariş numarası ile atıyorAlıntıyı görüntüle
sen bunu atanı görmedin herhalde