ince parayı işletecek gibidün gece 30. sayfada bırakmıstım 107 sayfa olmus noluyo la bu arada inceden aldım iptal yememis dualar tuttu mu noldu
Sinerjiyle tebilon iptal yediyse incenin göndereceğini sanmamdün gece 30. sayfada bırakmıstım 107 sayfa olmus noluyo la bu arada inceden aldım iptal yememis dualar tuttu mu noldu
Para banka blokesinde hocam iptal derse para beklemeden hesabına yatar. İşletme durumu yokince parayı işletecek gibi
paranı işletiyorlar gun geçtikcedün gece 30. sayfada bırakmıstım 107 sayfa olmus noluyo la bu arada inceden aldım iptal yememis dualar tuttu mu noldu
hocam bu kadar fazla rami göndermezlerde ama durum çok saçma oluyorPara banka blokesinde hocam iptal derse para beklemeden hesabına yatar. İşletme durumu yok
Kredi kartıyla aldığın parayı direk kullanamazlar. Ya vade bekleyecekler ya da fark verip çekecekler. Öyle olursa zarar ederler.paranı işletiyorlar gun geçtikce
havale ile gonderenler varKredi kartıyla aldığın parayı direk kullanamazlar. Ya vade bekleyecekler ya da fark verip çekecekler. Öyle olursa zarar ederler.