❌İndirim Bitti! 2.504 TL-Mercusys Halo Wifi 7 Router Mesh 2'li

Reaksiyon skoru
2,231
Fiber kullanan arkadaşlar, ucuz yollu mesh sistem için 2 adet router a guzel fiyat bence

Bu ne işe yarıyor ağ sistemlerinden hiç anlamıyorum. Modem router mesh vs

Hocam bu arkadaş normal kullanıcı için ne değiştirir? bi işe yararmı

Eğer evde gigabit internetiniz varsa evin her yerinde 500+ almanızı sağlar ve ping düşük olur. Dün 6e 3 lü paket almıştım 3500 e onun yerine bunu alıcam galiba ben de

Kendi modemimden memnun değilim, güzel çekmiyor streamde vs dalgalanma oluyor. Bu ürün işime yarar mı hocam? Bir de 2 tane sanırım bir tanesini de bir tanıdığıma veririm eğer öyle oluyorsa

Bunun olayını şöyle anlatayım, ben Keenetic Mesh kullanıyorum. Bu marka yanlışım yoksa Tp-Link in alt markası

Kendi sistemim üzerinden anlatayım. 1000 mbit paketim var. 2.4 ve 5 GHZ 2 ayrı modu var. 5 GHZ, Router ile aynı odadaysan sorun yok. Ama bir oda değiştirip araya duvar girince, sinyal çok kötüleşiyor yada direkt 2.4 e düşüyor. 2.4 hız zaten çok değil. Klasik radyo frekansı.
Salona birini kurdum, ana router dan cat6 ile diğer odaya da diğerini kurup mesh yaptım. Mesela kablosuz ismin ArdaFisher. Ben modemden Wifi ye bağlı cihazların 2.4 frekansını kapattım. Sadece 5 Ghz de kullanıyorum. Hangi router a yakınsan arka planda sana hissettirmeden, bağlantını koparmadan, sinyali ondan alıyor. Güzel bir teknoloji.Tabi Mercusys bu teknoloji nasıl kullanıyor bilemem. Ama 2 router için Wifi7 diyor bir de, fiyat çok iyi

Kendi modemimden memnun değilim, güzel çekmiyor streamde vs dalgalanma oluyor. Bu ürün işime yarar mı hocam? Bir de 2 tane sanırım bir tanesini de bir tanıdığıma veririm eğer öyle oluyorsa
Neyinden memnun değilsiniz. Bu modem değil modemdeki interneti alıp eve yayar. Ana kaynak modem olduğu için oradaki problemi bilmek lazım önce

Niye veriyosun ya :) Birini salona koy diğerini de koy mutfağa. Evin her tarafında full çeksin :)

Neyinden memnun değilsiniz. Bu modem değil modemdeki interneti alıp eve yayar. Ana kaynak modem olduğu için oradaki problemi bilmek lazım önce
Hocam İnternet 1000mbps. Kablolu bağlantıda hiçbir sorun yok ama özellikle meta quest Vs kullanırken pc'yi yansıttığımda çok takılma oluyor. Balkonda vs de çekmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Niye veriyosun ya :) Birini salona koy diğerini de koy mutfağa. Evin her tarafında full çeksin :)
Hocam ev 55 metre kare 2 taneye gerek olmaz diye düşündüm

Hocam İnternet 1000mbps. Kablolu bağlantıda hiçbir sorun yok ama özellikle meta quest Vs kullanırken pc'yi yansıttığımda çok takılma oluyor. Balkonda vs de çekmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ev 55 metre kare 2 taneye gerek olmaz diye düşündüm
Benim evimde 65 mt2 2+1 :) Tuvalette bile 5 GHz de 250 mbit hız alıyor :)
Mesh in olayı bu zaten. Birini başkasına verince bu da balkonda çekmeyecek

Geri