İzmir İçin Laptop Servis Önerisi

Akhisarli45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
371
İzmir'de Asus Tuf laptopumu menteşe tamiri ne vermek istiyorum servis önerisi olan var mı güvenilir temiz çalışan işinin ehli

Gidip başında durmadıkça hepsi dandik çalışıyor. İş ahlağı olan insana çok az denk geliyorum.

İzmir'de Asus Tuf laptopumu menteşe tamiri ne vermek istiyorum servis önerisi olan var mı güvenilir temiz çalışan işinin ehli
Valla hiç gitmedim ama çok gördüm yorumları cok olumlu.

pc pro vardı. Orada bakım yaptıracaktım ama hava üfleyici alıp kendim bakım yapmak daha mantıklı geldi :D

bende izmirdeyim ama bundan 4-5 yıl önce baya bir araştırıp trene atladım aydında fi bilgisayar var oraya gittim aşırı kaliteli işçilikleri var öneririm.

Uğur okka'ya gitme nereye gidersen git bilgisayarımı 5-6 ay boyunca oyalayıp hiçbir tamir yapılmayıp bilgisayarımı geri teslim aldım paramı da aynı şekilde. Daha rezil bi servis görmedim yorumlarına kanarak gitmiştim ne zaman arasam misafırım var, biri var gibi bahaneleri vardı.

Geri