Mr3ilgin
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,070
65e nasıl geldiDün gece mediamarkttan 65 bine S25 ultra aldım o fiyatlara S25 ultra varken bu cihaz kesinlikle bu parayı haketmiyor.
65e nasıl geldiDün gece mediamarkttan 65 bine S25 ultra aldım o fiyatlara S25 ultra varken bu cihaz kesinlikle bu parayı haketmiyor.
sıfır mı aldın o fıyataDün gece mediamarkttan 65 bine S25 ultra aldım o fiyatlara S25 ultra varken bu cihaz kesinlikle bu parayı haketmiyor.
65e nasıl geldi
Evet sıfır aldım. Maximum karta mediamarktta 2000 tl maxipuan veriyor. 67 bindi 2000 TL'yi düşünce 65'e gelmiş oldu.sıfır mı aldın o fıyata
256 mı almıştınızDün gece mediamarkttan 65 bine S25 ultra aldım o fiyatlara S25 ultra varken bu cihaz kesinlikle bu parayı haketmiyor.
süper fiyat hayırlı olsunEvet sıfır aldım. Maximum karta mediamarktta 2000 tl maxipuan veriyor. 67 bindi 2000 TL'yi düşünce 65'e gelmiş oldu.
![]()
MediaMarkt.com.tr'de MaxiPuan Fırsatı! | Maximum
İşCep'ten kampanyaya katılın, 3-16 Kasım 2025 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla www.mediamarkt.com.tr adresinden tek seferde yapacağınız 17.500 TL ve üzeri ilk alışverişte 1.500 TL MaxiPuan kazanın!www.maximum.com.tr
s10e kullanan biri olarak s25 ultraya geçince zaten büyük bir gelişme var bataryada. Slikon karbon bataryaya gerek yok benim için. Zaten aktif kullanan biri değilim. yaklaşık 4 ayda 50 şarj döngüsüne anca ulaşmışıms27 serisinden umutluyum ben ya silikon karbon batarya söylentileri falanda var
S26 plus da sensörler ultra ile aynı geniş açı jn3, 3x S5K3LD, 5x yok sadece ana kamera da düz modeldeki Gn3 yerine GNG ne kadar daha iyi bilmiyorum ama.S25 Ultra alın. Düz ve Plus modellerin geniş açı ve telefoto kameraları rezalet.
Sensör boyutları nesillerdir aynı. İsimlendirmelerine çok takılmayın. Ultradaki 3x telefoto dediğiniz gibi düz ve plustakiyle aynı diğer sensörler tamamiyle farklı.S26 plus da sensörler ultra ile aynı geniş açı jn3, 3x S5K3LD, 5x yok sadece ana kamera da düz modeldeki Gn3 yerine GNG ne kadar daha iyi bilmiyorum ama.
hocam siz çağ atlamışsınızs10e kullanan biri olarak s25 ultraya geçince zaten büyük bir gelişme var bataryada. Slikon karbon bataryaya gerek yok benim için. Zaten aktif kullanan biri değilim. yaklaşık 4 ayda 50 şarj döngüsüne anca ulaşmışım