Asus Tuf 9070xt VRAM Sıcaklığı Yüksek

Bende 93 oluyo vram
PArdon 93 müs 83 sandım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende 93 oluyo vram
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forza horizon 6 da 89 derece god of war da 93 oluyo
Valla aga bu bellekler 100 110 a kadar gider sıkıntısız takma fazla rpm i yükselt biraz cok istiyosan adrenalinden

Deneyip karşılaştırırım diyecektim ama Sir Henry Avery'nin paylaştığı tabloya göre zaten iki model arasında 10derece fark olduğu görülüyormuş :D

Merhaba, kartımın VRAM sıcaklığı hikayeli oyunlarda 93 hotspotda 82-83 civarında çekirdek sıcaklığı ise 61. fan devri ise 1900RPM küsur kartımda bir sorun mu var? Samsung çipe sahip olmasına rağmen bana aşırı yüksek geldi ayrıca hotspotla VRAM arasında da fazlaca fark var.
1900 rpmde o sıcaklık tuf için yüksek değil mi odanın sıcaklığı kaç derece

Merhaba, kartımın VRAM sıcaklığı hikayeli oyunlarda 93 hotspotda 82-83 civarında çekirdek sıcaklığı ise 61. fan devri ise 1900RPM küsur kartımda bir sorun mu var? Samsung çipe sahip olmasına rağmen bana aşırı yüksek geldi ayrıca hotspotla VRAM arasında da fazlaca fark var.
bendede pulse modeli var 90 derece normalmiş sorun yok yani kullanabilirsin normal bi sıcaklık o

Bende Sapphire Nitro + modeli var. İç sıcaklıklar her zaman 90 lara yakın oluyor. Sıcaklık değerleriniz normal. Eğer çok rahatsız ediyorsa Undervolt rehberlerine bakıp gücünü biraz kısabilirsiniz. Benim şu an voltaj offsetim -85, güç limitim -%20, Fast Timing: açık, Vram değerim ise 2750 de. Yaklaşık 5-10 derece daha serin çalışıyor. Performans kaybım yok ve stabil. Bide ben Mersin Tarsus'da oda sıcaklığında kullanıyorum :D. Sen de biraz araştırıp, sıcaklık yüksek geliyorsa undervolt yapabilirsin.

Odan sıcaksa normal. 23 dereceye klima ayarla sıcaklıklar 5-6 derece rahat düşer eğer odanda klima yoksa veya güzel esmiyorsa. Pulse babaya 1 kere daha saygı duyduk bu arada
1782301684903.webp

Yalnız bu tablo hynix bellekler için samsung değil yani samsunga göre genelde 10 derece civarı daha sıcak çalışıyor hynixler.
Dedigimize geliyor iste yine 93 dereceler normal

Asus becerememiştir tahminimce, eskiden ROG serisinde de aynı sorunu yapmıştı AMD kart yapamıyor bu Asus.

Dedigimize geliyor iste yine 93 dereceler normal
Değil hocam tablodaki hynix için ve hynixler 105 dereceye kadar güvenli diyor ama samsung belleklerde samsungun dediğine göre 95 derece. Arkadaşın kartının belleği samsung olmasına rağmen hynix modellerden daha sıcak. Güvenli sınırın 2 derece altı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,612
Üyeler
198,157
Son üye
furknxbet
Geri