Uygun Minecraft Alım Yeri

Sanırım buradan alışveriş yapan biri yok parası hiç sorun değil de çok Minecraft oynayan biri değilim bu yüzden 1200 vermek gereksiz geldi ama yapacak bir şey yok. Vaktinden ayırıp cevap yazanlara teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
bende almayı düşünüyorum minecraft, acelem olmadığı için zamanında geldiği gibi bi yüzde 50lik indirim bekliyorum. gelsin muhtemelen direkt alırım. key sitelerine başvurmayı bende düşündüm sonra değmez gibi geldi

bende almayı düşünüyorum minecraft, acelem olmadığı için zamanında geldiği gibi bi yüzde 50lik indirim bekliyorum. gelsin muhtemelen direkt alırım. key sitelerine başvurmayı bende düşündüm sonra değmez gibi geldi
O 15. Yıla özeldi muhtemelen bi 4 yıl sonra 20. Yıl için anca gelir

Sanırım buradan alışveriş yapan biri yok parası hiç sorun değil de çok Minecraft oynayan biri değilim bu yüzden 1200 vermek gereksiz geldi ama yapacak bir şey yok. Vaktinden ayırıp cevap yazanlara teşekkür ederim :)
Site güvenilir sıkıntı yok daha önce alışveriş yaptım sorunsuz. Önemli olan satıcı, satıcı güvenilirse asla sıkıntı olmaz. Satıcının linkini at kontrol edelim güvenilir mi.

Site güvenilir sıkıntı yok daha önce alışveriş yaptım sorunsuz. Önemli olan satıcı, satıcı güvenilirse asla sıkıntı olmaz. Satıcının linkini at kontrol edelim güvenilir mi.
Bu 4 tanesi var hocam

Bu 4 tanesi var hocam
https://www.eneba.com/tr/windows-st...n-pc-windows-store-key-turkey/ultimate-choice hocam bu güvenilir, microsoft store'den etkinleştireceksin yani steam değil. Alırken, aldığında, kodu verdiğinde ve kodu kullanırken ekran resmi al. Maksat bir şey olsa iade ederken kullanırsın + iade var zaten.

Microsoft store dan almistim daha hic oynamadim. Sanirim indirim mi ne vardi oyle almistim yanlis hatirliyor olabilirim.

Güvenilir falan değil Minecraft denilen oyun yıllardır indirim yemeyen sabit fiyatlı ve sadece minecraft.net sitesinden satılan bir oyun muhtemelen kullanılmış çalıntı hesap alırsın şuna bu parayı verdiğin an
hocam bence alakası yok key veriyorlar zaten keyi minecraft da aktifleştirince hesabını kendin oluşturuyorsun istediğin maile bende öyle 1-2 kere almıştım

Geri