- Konu Sahibi Konu Sahibi
O gün tüm çevreme aldırdım zaten bir ben almadimhocam geçen sene fena bir indirim yaptılar ondan önceki senede
O gün tüm çevreme aldırdım zaten bir ben almadimhocam geçen sene fena bir indirim yaptılar ondan önceki senede
ben de kaçırdım yazık olduTüm çevreme aldırdım zaten bir ben almadim
O 15. Yıla özeldi muhtemelen bi 4 yıl sonra 20. Yıl için anca gelirbende almayı düşünüyorum minecraft, acelem olmadığı için zamanında geldiği gibi bi yüzde 50lik indirim bekliyorum. gelsin muhtemelen direkt alırım. key sitelerine başvurmayı bende düşündüm sonra değmez gibi geldi
Site güvenilir sıkıntı yok daha önce alışveriş yaptım sorunsuz. Önemli olan satıcı, satıcı güvenilirse asla sıkıntı olmaz. Satıcının linkini at kontrol edelim güvenilir mi.Sanırım buradan alışveriş yapan biri yok parası hiç sorun değil de çok Minecraft oynayan biri değilim bu yüzden 1200 vermek gereksiz geldi ama yapacak bir şey yok. Vaktinden ayırıp cevap yazanlara teşekkür ederim![]()
Bu 4 tanesi var hocamSite güvenilir sıkıntı yok daha önce alışveriş yaptım sorunsuz. Önemli olan satıcı, satıcı güvenilirse asla sıkıntı olmaz. Satıcının linkini at kontrol edelim güvenilir mi.
https://www.eneba.com/tr/windows-st...n-pc-windows-store-key-turkey/ultimate-choice hocam bu güvenilir, microsoft store'den etkinleştireceksin yani steam değil. Alırken, aldığında, kodu verdiğinde ve kodu kullanırken ekran resmi al. Maksat bir şey olsa iade ederken kullanırsın + iade var zaten.Bu 4 tanesi var hocam
![]()
Ultimate Choice oyun mağazası
Eneba - mağazasında her mevsime, her ruh hâline, her fanteziye ve her isteğe uygun oyun var. Satın alın, oynayın, tamamlayın. Ne ararsanız bizde!www.eneba.com
![]()
A-Z Game Shop oyun mağazası
Eneba - mağazasında her mevsime, her ruh hâline, her fanteziye ve her isteğe uygun oyun var. Satın alın, oynayın, tamamlayın. Ne ararsanız bizde!www.eneba.com
![]()
HEME GAME oyun mağazası
![]()
Safe_purchase oyun mağazası
Tamam teşekkür ederimhttps://www.eneba.com/tr/windows-st...n-pc-windows-store-key-turkey/ultimate-choice hocam bu güvenilir, microsoft store'den etkinleştireceksin yani steam değil. Alırken, aldığında, kodu verdiğinde ve kodu kullanırken ekran resmi al. Maksat bir şey olsa iade ederken kullanırsın + iade var zaten.
Rica ederim iyi forumlar.Tamam teşekkür ederim
hocam bence alakası yok key veriyorlar zaten keyi minecraft da aktifleştirince hesabını kendin oluşturuyorsun istediğin maile bende öyle 1-2 kere almıştımGüvenilir falan değil Minecraft denilen oyun yıllardır indirim yemeyen sabit fiyatlı ve sadece minecraft.net sitesinden satılan bir oyun muhtemelen kullanılmış çalıntı hesap alırsın şuna bu parayı verdiğin an