Yardım 27"-32"4k OLED Monitör Tercihi

kaan0513

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
573
Bütçe
40000
Merhaba arkadaşlar sistemim 7600x işlemci, 4070ti super ekran kartı ve hali hazırda G6 Oled 2k Monitörüm var. 4k ya geçmek gibi düşüncem var fakat başlıkta da belirttiğim gibi 27"-32" arasında kararsızım. Rekabetçi FPS oyunları oynamıyorum. Sadece AAA Hikayeli oyun oynuyorum. Gamepad ile oynanan oyunlarda rahatlık sağlayacaktır. Fakat Fallout 4 gibi klavye mouse isteyen oyunlar için 32" çok mu yakın olur? Ya da 27" 4k çok mu keskin olur? Deneyim sahibi kişilerden öneri isteyeceğim.

Merhaba arkadaşlar sistemim 7600x işlemci, 4070ti super ekran kartı ve hali hazırda G6 Oled 2k Monitörüm var. 4k ya geçmek gibi düşüncem var fakat başlıkta da belirttiğim gibi 27"-32" arasında kararsızım. Rekabetçi FPS oyunları oynamıyorum. Sadece AAA Hikayeli oyun oynuyorum. Gamepad ile oynanan oyunlarda rahatlık sağlayacaktır. Fakat Fallout 4 gibi klavye mouse isteyen oyunlar için 32" çok mu yakın olur? Ya da 27" 4k çok mu keskin olur? Deneyim sahibi kişilerden öneri isteyeceğim.
mo27u2
32 inç güzel modeller bütçeni aşıyor

Konu ile ilgili başka deneyimli olan kişilerde cevap verir diye konu açıyorum. Sonuçta iki tane model yok
pg27ucdm var neredeyse aynı özelliklere 20k fazla fiyat veriyorsun ister misin
272up x24 var ,272urx var, pg27ucdm var qd oled olarak
gen 4 woledler de var tabi gen 4 qd oled varken tercih etmek mantıksız
woled istersen pg32ucwm çıkacak ona bakabilirsin gray banding gibi sorunlar olmayacak demişti tayfun

32 inç istersen 321up x24 var türkiyede sadece o satışta, mo32u24 vs. falan var yurtdışına gidip alıp gelmek istersen
bir de pg32ucdm3 var türkiyede satışta olan
zaten 2 tane panel seçebilirsin, o 2 panelin de nesilleri var en yenisi en iyisi
o 2 panelden hangisi fiyatına göre mantıklıysa onu öneriyoruz mantıksız olanı almak istersen alabilirsin

Son düzenleme:
Geri