Sanmam konsolun ümüğünü sıkmadan bırakmazlar.PS6 2027'de çıksa acaba aynı anda PC'ye de çıkarlar mı next gen edition adı altında
rockstar games 2027-2028 den önce zor pc için boşa kürek çekmeyinOyunla birlikte PS5 Pro 60.000'e geliyor, taksitli almak isteyenler için Sarı site bir alternatif değil, rockstar süpriz yapıp 2027 ilk çeyrekte PC'ye çıkartır mı acaba![]()
Rockstar resmi olarak pro modelinde 60 fps oynatacağını açıkladı hocam abartmanın lüzumu yok . Series S de oynamasına oynarsınız ama nasıl bir grafikle nasıl downgrade edilmiş halde oynarsınız orası meçhul . Series X ve ps5 pro da karşılaştırılabilir konsollar değil . İmkan varsa ben ps5 pro öneririm . Arkadaşlar muhtemelen Series X konsolunun fiyatının da saçma düzeyde yüksek olduğunun farkında değil .Pro bile 60 fps oynatamayabilir.O yüzden şahsi fikrim en ucuza hangisini buluyorsan onu al.İdare et zaten gelişmiş grafikli versiyonu daha çıkıcak asıl onda güzelini oynarsın.Yeni nesil konsollarda veya pc de.Ben mesela series s de oynıycam.Rockstarada güveniyorum iyi optimizasyon yapacağını.O alet sandığınız kadar güçsüz değil.Şuan en ucuz gta 6ya bu şekilde ulaşılıyor.512 gb series s 9000 TL + 5000 TL oyun 14bine hallediliyor.
ps5 al geç 60fps oynatır. pro çok pahalı absürt bir fiyatı var tavsiye etmem görüntü her halükarda güzel olacaktır performans modu spider man da vs de çok göze batmıyor bence. GTA gibi bir oyunda hiç kötü olmayacaktır performans modu. bende düz ps5 slim var sipariş verdik bakalım oyunu bekliyoruz.Selamlar,
Normalde hiç alma taraftarı değildim ama GTA 6'yı 2028'e kadar beklemek istemiyorum.
Oyunu 2K monitörde 30 FPS oynamak istemiyorum dolayısıyla düz ps5 ve series s burada eleniyor sanırım.
Gönlüm PS5 Pro'dan yana olsa da Series X ile arasında 17.000 TL var anlık olarak
Düz PS5 60FPS'i anca Ray Tracing kapalı verir gibi geliyorps5 al geç 60fps oynatır. pro çok pahalı absürt bir fiyatı var tavsiye etmem görüntü her halükarda güzel olacaktır performans modu spider man da vs de çok göze batmıyor bence. GTA gibi bir oyunda hiç kötü olmayacaktır performans modu. bende düz ps5 slim var sipariş verdik bakalım oyunu bekliyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir de gerçekten rockstarın yaptığı işler küçümseniyor ps3 zamanı da bu oyunu nasıl oynatacak bu makine denildi ama gayet de güzeldi zamanında hakkını verdi oyunun ps3. Rockstar burada da GTA 6 için çok uğraşmıştır ve güzel bir şeyle geliyordur çünkü öyle bir durum olmasa insanları 1 1.5 2 yıl konsolda oynamaya mahkum etmezlerdi.
Verecek 60 zaten sadece grafik detayları ve çözünürlük değişecek, çok abartıyorlar Proyu yani Sony bile Pro modeli öne çıkarmadı açıklamasında.Tek çare pro olmayabilir. Oyunun fanatikleri oyunun özelliklerini abartmaktan haz aldığı için daha sistem özellikleri belli olmadan 5000 serisinden aşağısını kurban ettiler bile. Standart PS5'te 60 FPS verirse sırf GTA için PS5 Pro "aldırılan" oyuncuların küfür dağarcığı bayağı bir gelişecek.
Hayır yanlışın var.Resmi bir açıklama gelmedi.Daha hala tartışılan konulardan birisi.Sen asılsız haberlerden birisini veya sızıntılardan birisini okumuşsun.tabii ki kısılmış olarak oynatacak bunu bilmeyen mi var? Pro ile Series X karşılaştırılabilir konsollar değil tabii ki.Ama Pro gereksiz bir alet.Sadece GTA VI hype ile satış yakaladı.Şuan insanlar ne grafiklerde oynatacak diye tedirgin.O alette sandığınız kadar güçlü değil.Series X gidip mağazalardan veya internet alışveriş sitelerinden almıyacaksın zaten.Sarı sitede bir sürü uygun fiyata var.Xbox alan ordan alıyor.Ben 1 TB sıfır Series S 10.000 TL'ye almıştım yakın zamanda.Series X de 18-20bine bulunabiliyor.Rockstar resmi olarak pro modelinde 60 fps oynatacağını açıkladı hocam abartmanın lüzumu yok . Series S de oynamasına oynarsınız ama nasıl bir grafikle nasıl downgrade edilmiş halde oynarsınız orası meçhul . Series X ve ps5 pro da karşılaştırılabilir konsollar değil . İmkan varsa ben ps5 pro öneririm . Arkadaşlar muhtemelen Series X konsolunun fiyatının da saçma düzeyde yüksek olduğunun farkında değil .
Pro dahil hiçbir konsolda düzgün RT beklemeyin çok hafif düzeyde kullanılır. Pronun 30FPS kalite modu olursa en fazla ona biraz RT açarlar.Düz PS5 60FPS'i anca Ray Tracing kapalı verir gibi geliyor
muhtemelen öyle olur bu zamana kadar hiç rt ile oyun oynamadım çok aramam ben ama bunlara dikkat eden biriyseniz tabi ps5 asla memnun etmez.Düz PS5 60FPS'i anca Ray Tracing kapalı verir gibi geliyor
Süpermiş alışık olmanız, 60FPS ray-tracing'siz oynamak için 53.000 TL vermek çok absürt geldi bana, cahilliğime vermuhtemelen öyle olur bu zamana kadar hiç rt ile oyun oynamadım çok aramam ben ama bunlara dikkat eden biriyseniz tabi ps5 asla memnun etmez.